welkom céleste geboorte

Céleste – 22/04/2017 – 8u20 – 3 kg 110 – 48,5 cm

24 uur geleden deed zij haar intrede in deze wondere wereld: Céleste! Klein zusje van Axelle en Baptiste. De angst die ik de dagen ervoor voelde om te bevallen, was niet nodig geweest. Een bevalling helemaal anders als datgene wat ik al kende. Wel wederom eentje in snelheid. 20 na 7 naar het ziekenhuis, 20 na 8 geboren.

Sinds gisteren is ons leven als ouders van drie kinderen gestart. We nemen nog even tijd om te wennen, te genieten en om Céleste te leren kennen. Haar zus is alvast dolenthousiast en voor broer blijft eten nog altijd belangrijker dan gelijk welke andere persoon in de ruimte.

Over hoe het ons vergaat, daar hoort u ongetwijfeld nog wel over.

Maar voor nu enkel: welkom lieve Céleste! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

51 reacties

 1. Wat fijn dat de angst uiteindelijk helemaal niet nodig was. En wat je zei, een snelle bevalling zou ‘t wel worden.
  Proficiat met de geboorte van jullie dochter en zusje!

 2. Proficiat met de geboorte van Céleste! Zelfde dag geboren als onze 2e dochter, maar dan 9 jaar later. Geniet ervan!

 3. Gefeliciteerd met Céleste! Wat een mooie foto.
  Ik ken een gezin waarbij het derde kindje ook de naam Céleste kreeg. (Mooie naam!) Mijn collega grapte: die naam kan ik goed onthouden, want het is ‘de leste’. Oftewel ‘de laatste’ in het West Fries gezegd. :-)
  Veel geluk met elkaar!

 4. Wat een leuk nieuws!! Dikke dikke proficiat!!! Ze ziet er een prachtige baby uit, en kan dat nu, dat ze nu precies al lijkt op broer en zus? Hele mooie naam trouwens, en je gelooft het misschien niet, maar ik had die naam meteen in m’n hoofd toen ik las dat het met een C begon! Past echt perfect bij grote broer en zus, en lijkt me helemaal jullie stijl, voor zover ik dat kan weten. Echt tof! En nog een extraatje: wat een mooie geboortedatum!! Geniet ervan daar!!

 5. en toch nog effe zeggen: wat een ongelooflijk mooie foto!1 Ik zit echt te denken hoe je dat hebt klaargespeeld, die handen en dan jouw kleine meid. ooo zoooo mooi…

 6. Céleste is daarbij jullie kers op de taart. Zo een mooi boeleke!! Ben al benieuwd naar haar verdere carrière hier op de blog. Nog eens een dikke proficiat en goed gedaan!

 7. Gefeliciteerd met jullie nieuwe gezinslid.
  Ik duim mee dat jullie deze keer gespaard blijven van het refluxmonster.
  En gewoon voor een laatste keer genieten van die bijzondere beginperiode.