Bij Liesellove.be draait alles om het delen van de mooiste ervaringen en je te inspireren om ook maar gewoon het beste ervan te maken. En ja, wij geloven er sterk in dat dit ook kan met een gezin. Je hoeft niet jaren te wachten, tot de kinderen groot zijn, om leuke dingen te doen die ook voor jou als ouder echt fijn zijn. Wij geloven in de combinatie en delen daarom graag plekjes in Gent waar je alleen of samen met je gezin kan genieten, in dit geval van een heerlijke maaltijd. Gent is sowieso een stad die uiterst toegankelijk is voor gezinnen, er zijn ook heel wat zalige food spots die perfect zijn voor een familie-uitje. Vandaag delen we zo’n kidsproof plekje: Gust in Gent. Al moet ik eerlijk zijn, want Ellen van Travel On Sneakers nam mij hiermee naartoe en ik kwam er dus nog niet met mijn kinderen. Maar ik spotte kinderstoelen, heerlijke pannenkoeken op het menu en tijdens ons bezoek schoven drie kleine kindjes mee aan de tafel achter ons.

Waarom moet je eens met je gezin naar Gust in Gent?

De unieke sfeer van Gust

Bij het betreden van Gust word je direct ondergedompeld in een sfeer die zowel rustgevend als stimulerend is. De inrichting, een mix van moderne chic en rustieke charme, creëert een warme en uitnodigende plek. Er zijn super toffe details, zoals de kaboutermuur bij het binnengaan, die voor een enorm toffe vibe zorgen bij Gust. Het is bijgevolg de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van een moment van rust. Al is die rust altijd wel een beetje relatief als je met kinderen op restaurant gaat.

Een menu dat uitblinkt in diversiteit en kwaliteit

Het menu van Gust is een reflectie van lokale producten met een moderne twist. De smaakcombinaties zijn soms erg verrassend en elk gerecht is met zorg bereid. Zowel voor ontbijt, brunch als lunch kan je je hier terecht. En hoewel al die zalige lokale ingrediënten de smaakpapilles enorm prikkelen is er voor elk wat wils. Ook dus voor de jongsten onder ons. Want van hartige omeletten tot zoete pannenekoeken, they have it all. Extra pluspunten voor de presentatie van het eten. Elk item op het menu is een kunstwerkje op zichzelf.

Praktisch Gust:

  • Elke dag open: 9u – 14u30
  • Papegaaistraat 55 – 9000 Gent
  • Toegankelijk met een buggy
  • Ververstafel en kinderstoelen aanwezig
  • Online reserveren
  • Kan je niet langsgaan maar heb je wel zin in lekkers, bestel dan een brunchbox. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.