Happy 2016 en een give away

De eerste dag van 2016 zit er bijna op
Het feestgedruis bijna voorbij
Morgen start nog een drukke periode voor ons
Een tweede ronde afprijzingen
De laatste dolle webshoprit
Daarna tijd

Maar vandaag neem ik tijd om jullie een gelukkig 2016 te wensen. 

Om het jaar goed in te zetten starten we met een give away. Niet alleen vandaag maar ook de komende dagen!
 Vandaag op het menu: twee meter soft cactus of een metertje gemarmerde stof. Te winnen door hier simpelweg je nieuwjaarswens na te laten. Handig is ook als je je voorkeursstofje vermeldt.
Meedoen kan tot zondagavond 3 januari! 4 januari maak ik de winnaar bekend.
Happy 2016
En vooral, maak er een geweldig jaar van! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

157 reacties

 1. Oh ik doe hier heel graag voor mee! En ik heb zelfs geen voorkeur! Ze zijn alletwee super. In ieder geval mijn beste wensen voor jou en je gezinnetje! Met veel rust en tijd voor elkaar. Groetjes, Sylvie

 2. Een beetje liefde, een beetje tijd, dromen die uit mogen komen. Alles in een glas voor het nieuwe jaar en de cocktail van 2016 is klaar.
  Het is moeilijk kiezen maar toch maar de softcactus voor mij.

 3. Voor jullie de wens om rust en zelfvertrouwen terug te vinden in 2016. "De keuzes die je maakt zijn de juiste, want je hebt ze zelf gemaakt" (Van Dik Hout)
  Ik ga voor Soft Cactus
  Groetjes Fenna

 4. Ik sluit aan bij de bovengenoemde wensen! Ik lees jouw blog nu een paar maanden en de eerlijkheid spreekt me enorm aan. Op dit moment zou ik dan ook zeggen…veel rust en ruimte gewenst! Niet alleen voor jullie maar voor alle mensen!
  Ik vind de berestof van Soft Cactus super!!

 5. De laatste loodjes en dan meer tijd en rust! Ik hoop dat voor jullie in 2016 genieten centraal staat. Genieten onder jullie twee, met de kids, van het creatief bezig te zijn, van jouw gewone job, van in de zetel een film te kijken,…

  Mijn voorkeur gaat uit naar het Soft Cactus stofje.

 6. Een heel mooi en liefdevol nieuwjaar gewenst, met de rust die u zo graag wilt, genieten van uw kindjes, in goede gezondheid!

  Enne, dat stofje van Soft Cactus is hier zeker gewenst!

  Lieve groet, Marloes

 7. Ik wens je een jaar vol tijd, rust, liefde en de nodige natte-kindjes-zoentjes om je door mindere periodes te trekken. Weet dat er altijd een volgende dag is, en dat die slechte momenten niet blijven duren 😉 Gelukkig nieuwjaar! Mezelf wens ineen beetje soft cactus toe 😉

 8. Heel cliché: een goede gezondheid want dit is de start voor een fit en energiek 2016 waardoor je al je dromen kan waarmaken en je wensen kunt vervullen.
  Ik doe graag mee voor de soft cactus.

 9. We wensen jullie tijd om te genieten. Te leven. Te nixen. En om van nieuwe plannen nieuwe realisaties te maken.

  Een van de realisaties die ik dit jaar op oog heb is een coole ijsbeerde voor mijn zoontje. Daar zou de soft cactus niet in misstaan 😉

 10. Ik wens jullie heel veel geluk, liefde en tijd om van elkaar te genieten. En, heel veel succes met je nieuwe plannen!

  Ik doe ook graag mee met je giveaway, graag een metertje gemarmerde als ik mocht winnen 🙂

  Heel veel liefs x

 11. Ik wens jou en alle lezers een heel creatief en succesvol 2016! Vooral dat eerste is mijn goede voornemen en dat zal vast lukken (en helemaal met dat leuke soft cactus stofje) 🙂

 12. Ik wens jou en je familie de tijd en rust om van elkaar te genieten en leuke en spannende nieuwe dingen te beleven in 2016. En ik ben fan van de soft cactus stofjes!

 13. Ik wens jullie een prachtig 2016 met de mense die jullie lief zijn. En ik ga voor Soft Cactus. Van de week de blauwe variant bij jullie besteld maar weet voor deze ook een goede bestemming ?

 14. Ik wens een 2016 vol creativiteit, ontspanning en mooie nieuwe herinneringen. En dat je dit mag delen met iedereen die je nauw aan het hart ligt.

  De gemarmerde stof vind ik echt top!

 15. Een jaar vol ontdekkingen voor jullie en de kids! Happy New Year!

  Saskia en co

  PS: We laten natuurlijk ook onze winstkansen in 2016 niet onbenut, ik twijfel, twijfel en … Maakt niet uit, alle twee veel mogelijkheden 😉

 16. een gelukkig nieuwjaar. Laat 2016 een jaar zijn waarin je vele dromen waar kan maken en waarin jullie kunnen genieten van elkaar. Ik zou heel blij zijn met de gemarmerde stof aangezien ik de berenstof van soft cactus reeds in mijn bezit heb. groeten

 17. Ik wens jou en je gezin vooral rust en tijd voor mekaar. Ik wens je een vrolijke dochter en een gelukkige zoon. En bovenal wens ik je een boeiend 2016!!
  (ik vind de soft cactus heel mooi, maar ook met de gemarmerde stof maak je me heel blij)

 18. Mijn wensje:
  Close your eyes
  and look into your heart
  Feel the Magic within
  Blow kisses to the universe
  and Believe the Fairy
  that lives in you!

  May all your dreams and wishes come true!

  Happy 2016!

  Ook ik vind het berenstofje mooi!

 19. Ik doe graag mee, zonder voorkeur! Ik wens dat 2016 een rustiger jaar voor je mag worden, waarin je genoeg tijd hebt om te genieten van de kleine dingen. Ik wens je ook heel veel succes met al je projecten!

 20. Een heel erg gelukkig nieuwjaar. Ik wens jullie niks wat je in de winkel kan kopen, maar alles wat jullie stilletjes hopen!

  En hopen die ik zeker! Ik ding mee naar het stofje van Soft Cactus!

 21. Dat 2016 maar mag brengen wat jullie ervan verwachten en nog meer!
  En dat jullie die rust krijgen waar jullie zo naar verlangen.

  Graag zou ik mee doen voor de soft cactus, daar kan ik een lief jurkje voor maken voor me dochterje

 22. Dat 2016 maar mag brengen wat jullie ervan verwachten en nog meer!
  En dat jullie die rust krijgen waar jullie zo naar verlangen.

  Graag zou ik mee doen voor de soft cactus, daar kan ik een lief jurkje voor maken voor me dochterje

 23. Wat is dat een fijne start van je nieuwe blogjaar zeg! Ik kocht net al een hoop stofjes in de webshop, het lukte me niet meer om me in te houden… Ik wens jou heel erg veel goeds en moois dit jaar, de tijd en rust waarnaar je verlangde, de liefde en het geluk in elke dag, in kleine en grote dingen en momenten, maar ook nieuwe creatieve uitdagingen, op je eigen tempo, die je energie geven en waar je plezier uit haalt, veel naaisels en schrijfsels hier want daar houden we zo van, en dat het allemaal steeds vlotter en makkelijker mag gaan om met alle dagdagelijkse gezinsdingetjes om te gaan, zoals daar zijn die soms lastige peuters en kleuters, enz… Ik zou nog wel even kunnen doorgaan, maar zal het hier maar bij laten 🙂 kort samengevat wens ik je dus een heel mooi nieuw jaar toe 🙂

 24. Hopelijk brengt 2016 je (jullie) de rust en tijd die jullie nodig hebben. Geniet van elk moment en blijf vooral eerlijk blogposts schrijven, want dan voel ik me meer begrepen en minder alleen met mijn gevoelens. Opvoeden, balans vinden tussen werk, kids, partner en geliefden is niet makkelijk en zal een struggled blijven voor mij. Maar ik probeer mijn hart en gevoel te volgen, dat maakt me het gelukkigste, net zoals jou denk ik.

  Ik win graag het soft cactus stofje voor een dekbedovertrek voor mijn toekomstige mete-kindje 🙂

 25. Ik wens je een creatief jaar vol
  – nachtjes doorslapen
  – knuffels wan zij die je graag ziet
  – prachtige naaisels
  – veel humor en vreugde
  – weinig of geen spruw ;), last bij tandjes, …
  – …

  Dikke zoen Sarah!!
  ohja mijn voorkeur gaat stiekem naar soft cactus 😉

 26. Ik doe graag mee voor de soft cactus,
  Het printje is geen walrus.
  Mijn wens voor jullie is de lang gekoesterde tijd,
  Van jullie keuze krijgen jullie geen spijt.
  Verder wens ik jullie veel mooie momenten toe,
  Veel nieuwe energie en weinig moe.
  Dat 2016 mag worden wat jullie ervan hopen,
  Dat het relaxed, rustig en liefdevol mag verlopen!
  Liefs BY JM

 27. Gelukkig Nieuw Leven!
  Het ga jullie goed met de extra tijd voor het gezin. Iedereen heeft dat nodig en het is moedig dat je de knoop doorhakte.
  Mijn voorkeur gaat uit naar het marmerstofje.

 28. Fijne wensen! Mijn wens voor het komende jaar: een goede verbouwing, veel sport en vreugde. Ik doe graag mee aan je give-away. Fan van het gemarmerde stofje.

  Groetjes.

 29. Ik wens je de broodnodige rust toe waar je al zo lang naar verlangt, zodat je de tijd hebt om te genieten van je gezin. En ik wens je toe dat je steeds meer vertrouwen in jezelf als moeder krijgt! Ik hoop stiekem op het gemarmerde stofje…

 30. Ik wens je een jaar waarin je een evenwicht mag vinden. En ik wens dat mezelf lekker ook toe. 😉 Dat marmerstofje is geweldig. Dat heb ik precies gemist toen ik gisteren in je webshop zat te snuisteren. Ik kies marmer!!

 31. Ik wens je, bijzonder clichématig, een goede gezondheid voor jou en je gezin. Daar draait namelijk alles op verder, en is écht het belangrijkste in het levne.
  Ik doe graag mee voor de beertjes!

 32. Ik wens je met je gezin veel liefde, gezondheid en hele fijne momenten met elkaar,en creativiteit niet te vergeten. En dan mijn stofkeuze graag die van Soft Cactus. 🙂

 33. Voor jou en je gezin wens ik een nieuw jaar vol dagen die telkens weer de moeite mogen zijn,… succes daarmee, elke dag opnieuw!
  Ik doe graag mee, de beren van soft cactus lijken mij écht super!

 34. Wees eerlijk, zing zotte liedjes, reik hoger dan de maan, dans in de regen, geniet van kleine dingen, maak nieuwe vrienden en vooral : geloof in magie!
  Soft cactus kan mij bekoren.

 35. Mijn wensen voor het nieuwe jaar zijn heel simpel: meer doen waar we zelf gelukkig van worden!
  En ook ik doe graag mee voor het soft cactus stofje…

 36. Ik wens je veel geluk, rust, gezondheid en geduld (met je pittige lieve dochter 🙂 ) en mooie momenten met je gezin!!
  En voor mijzelf wens ik de geweldige stof van Soft Cactus! 😉

 37. Ik wens je een jaar toe (en iedereen eigenlijk) waar je rust & tijd kunt vinden om je geest en lichaam even te laten genieten. Ik wens je een jaar zonder zorgen toe, eentje om nooit te vergeten!
  Stofjes vind ik allebei prachtig.
  Als ik MOET kiezen: zwarte STOF

 38. Ik wens je een jaar toe (en iedereen eigenlijk) waar je rust & tijd kunt vinden om je geest en lichaam even te laten genieten. Ik wens je een jaar zonder zorgen toe, eentje om nooit te vergeten!
  Stofjes vind ik allebei prachtig.
  Als ik MOET kiezen: zwarte STOF

 39. Ik wens je veel liefde, meer liefde, geluk, gezondheid en vooral veel tijd!
  Voor mezelf wens ik vooral meer naaitijd, en zo wat prachtige soft cactus stof zou al ferm helpen ?

 40. Ik wens jullie de quality time waarop jullie naar zoek zijn en nog veel meer.
  Voor mezelf hoop ik een waardige opvolger te vinden voor jullie shop. Waar ze zo bv van de marmer stof verkopen 😉

 41. Ik wens liefde…voor jou, jullie, voor mij en ons! Ik wens ruimte in je leven en hoofd opdat de keuzes ook niet meer zo moeilijk zijn. Ik wens je veel en vanalles toe maar bovenal wens ik je tijd! Ik zal straks wat meehelpen in de shop :-p
  Een happy 2016!

 42. Ik hoop dat al jouw wensen voor t nieuwe jaar mogen uitkomen en wens je vooral veel energie, een roze bril en vele onvergetelijke momenten! De beertjes v soft cactus staan op mijn wenslijstje. X

 43. Voor 2016 een vredevol en gezellig jaar, met tijd voor mensen en dingen die je belangrijk vindt. En af en toe wat meer rust en tijd in je hoofd en je hart ❤ . I ❤ het softcactusstofje.

 44. Daar doe ik heel graag aan mee! Hier geen voorkeur, het lijken me alletwee superstofjes. Voor 2016 wens ik iedereen tijd om ook een stil te staan. Stilstaan bij jezelf en bij anderen. Alleen wanneer je jezelf ook echt snapt, kan je een ander zo goed mogelijk begrijpen. We leven zo vaak naast elkaar, leer praten met elkaar. Leer ook eens stil zijn met elkaar. Daarnaast ook een goede gezondheid en opnieuw een jaar vol avonturen en creatieve uitspattingen!

  Fijn 2016!

 45. Daar doe ik heel graag aan mee! Hier geen voorkeur, het lijken me alletwee superstofjes. Voor 2016 wens ik iedereen tijd om ook een stil te staan. Stilstaan bij jezelf en bij anderen. Alleen wanneer je jezelf ook echt snapt, kan je een ander zo goed mogelijk begrijpen. We leven zo vaak naast elkaar, leer praten met elkaar. Leer ook eens stil zijn met elkaar. Daarnaast ook een goede gezondheid en opnieuw een jaar vol avonturen en creatieve uitspattingen!

  Fijn 2016!

 46. Nieuwjaarswens: het vermogen om het onderscheid te kunnen maken tussen externe 'afremmende' factoren en deze die eigenlijk in jezelf zitten – en vervolgens op adekwate wijze met beide af te rekenen 🙂
  Stofjes: ik ben zó gigantisch weg van de marmerdriehoekjes dat ik ergens ter hoogte van Saturnus vertoef ?

 47. Wij wensen u:
  Kriebeltjes in de buik
  Engeltjes om je heen
  Knuffeltjes in bed
  Kaboutertjes in de keuken
  Eendjes in het bad
  Roze olifantjes op het behang
  Maar vooral een fantastisch mooi,
  Gezellig en schitterend jaar xxxx

  Vele groetjes
  Sofie

 48. Ik wens iedereen in 2016 een jaar met tijd voor zichzelf en voor het gezin. Een jaar vol rust en gezelligheid.

  En wat de stofjes betreft: de soft cactus stof scoort hier hoog bij de dochters.

 49. Ik wens jullie een jaar waarin jullie kunnen genieten van elkaar en van de rust die jullie hopelijk kunnen vinden na het sluiten van je webshopje! Voor mezelf wens ik dat mooie marmerstofke. Ik waag mijn kans bij deze!

 50. Ik wens je een jaar vol 'tijd': tijd voor liefde, tijd voor je kinderen, tijd voor je man, tijd voor jezelf, tijd om na te denken, tijd om te doen, tijd om te gaan met de banaan, tijd voor liefde en genegenheid, tijd voor gezelligheid, tijd voor bloggen, tijd voor naaien, tijd om de tijd te doden en tijd om te beseffen dat hoe je het ook draait of keert, een dag bestaat uit 24 uur, maar ze hoeven niet allemaal besteed te worden, neem ook de tijd om eens niks te doen. En een goede gezondheid natuurlijk 🙂

 51. Voor het nieuwe jaar wens ik jullie tijd! Tijd om te genieten, om tot rust te komen, om te beleven, mee te spelen, te doen wat je graag doet!
  Zelf wil ik wel wat moois maken met de beren van Soft Cactus …

 52. Voor jullie wens ik voor 2016 een jaar vol mooie rustige gezinsmomenten met een goede gezondheid.Voor mezelf het zelfde en ik hoop een appartementje te kunnen kopen 😉 Ik doe graag mee voor het Soft Cactus stofje.

 53. Mijn wens voor 2016 is alles wat jij graag wenst los van de klassieke en traditionele wensen. Dus als je wens een stel nieuwe tuinkabouters in de tuin is of een roze flamingo in de living, dan wens ik jou dat 😀
  Mijn voorkeur gaat naar de ijsberen van Soft Cactus

 54. Kriebeltjes in de buik
  Engeltjes om je heen
  Knuffeltjes in bed
  Kaboutertjes in de keuken
  Eendjes in het bad
  Roze olifantjes op het behang
  Maar vooral een fantastisch mooi,
  Gezellig en schitterend jaar

 55. Ik wens je een jaartje toe waar alles terug op z'n plooi valt, dat je de rust vind waar je zo naar op zoek bent en die je zeker terug zult vinden. Ik wens je super veel mooie momenten toe met je gezinnetje en geniet ten volle van elkaar. mocht ik in de prijzen vallen dan kies ik graag het stofje van soft cactus.

 56. Ik wens je een jaar waarin je de balans kan vinden waar je naar opzoek bent. Het allerbeste voor jullie alle vier en een oprechte dankjewel voor de steeds fantastische service!
  Hopelijk mag het marmer-stofje mijn collectie vervoegen!

 57. Wensen voor een nieuw jaar.. Een jaar vol nieuwe tijd. Tijd om leuke dingen te doen, tijd om meer tijd te maken voor mijn naaimachine! Mijn wens is dat deze tijd een hele tijd duren mag! Groetsies

 58. Van harte veel geluk, liefde en creativiteit in het nieuwe jaar, en vooral doen wat je graag doet en veel gezins- en vriendentijd !
  Voor het stofje, maakt niet uit, ze zijn beide heel mooi.

 59. Ik wens je gezin en vooral jezelf heel wat rust toe want ik denk dat je daar aan toe bent ;). En natuurlijk een jaar vol prachtige momenten met je heerlijke kinderen maar af en toe ook op je eentje 😉

 60. Ik wens je in 2016 vooral TIJD voor je schatjes van patatjes en tijd voor je creative vibes!
  Het gemarmerde stofje vindbik zalig..
  Alle goeds gewenst!

 61. Ik wens jullie van al het moois wat en veel tijd om ervan te genieten!

  Ik doe graag mee voor de beertjes van soft cactus.

 62. Ik wens jullie een mooie afronding van de stoffenwebshop. Vooral veel geluk in het gezin en veel leuke momenten met de kindjes! Laat 2016 een mooi, nieuw begin zijn.
  Het soft cactus stofje geniet mijn voorkeur.

 63. De beste wensen voor het nieuwe jaar en mogen jij en je familie RUST vinden te midden van alle chaos, iets waar ikzelf dit jaar ook naar streef, een mooi evenwicht vinden! En tja we love soft cactus!!

 64. Op de valreep ben ik toch nog een keertje in je garage geraakt. Een echt gezellig stoffenplekje. Ik heb er ook het soft cactus stofje gezien en mijn voorkeur gaat dan ook daar naar uit. Dank je voor al je kleurrijke stofjes Lies!

 65. Ik heb een wens voor iedereen
  Een gelukkig nieuw jaar met lieve mensen om je heen
  Mensen die van je houden om wie je bent,
  Mensen in wie je een stukje van jezelf herkent.
  Laat merken dat je om hen geeft,
  Dat je samen met hen iets moois beleeft
  Dan is je leven pas een feest.
  Veel geluk, liefde en een goede gezondheid voor 2016!

  Mocht ik geluk hebben en de give away winnen, dan mag je de beertjes van Soft Cactus delen. 🙂

 66. Ik wens jou een jaar met de nodige rust, qualitytime met het gezin maar ook voldoende ruimte voor creatieve uitspattingen waar wij dan graag over meelezen op je blog! Veel succes! Beide stoffen zijn mooi maar uiteindelijk val ik toch voor het marmeren stofje! X

 67. Ik wens mezelf en jullie dit jaar vooral eens wat me-time (naai-, knutsel- en frutseltime) gezien het immer karige karakter van dit soort tijd! Want we willen toch allemaal dat ons gezin happy is, het huishouden ronddraait en we met vrienden leuke dingen kunnen doen. Maar soms,…, soms,… is gewoon eens op je gemak thuis zijn en achter de naaimachine kunnen kruipen zó zalig!
  Ps ik vind beide stofjes mooi, maar misschie toch een lichte voorkeur voor het marmeren stofje

 68. ik wens jullie heel veel succes en vooral veel tijd om alles te doen wat je wilt doen. Want tijd is zeer kostbaar. Deze gaat zo snel vooruit dat je soms zin hebt om de tijd terug te draaien zodat je andere dingen ook nog kan doen op dezelfde moment.

 69. Er is een kamertje in ons hart, tussen die van verdriet en mooie herinneringen opgesloten, met wensen en dromen die nog niet zijn uitgekomen. Blijf wensen en dromen creeëren! Ik hoop van harte dat je ze in 2016 kan realiseren.