Fotografie: Happy Things 2017

#Happythings2017 – Update #1

Vorige week besliste ik om mij bewuster te focussen op de mooie dingen waar we elke dag opnieuw op botsen. Een focus als in meer foto’s nemen en ook vaker de spiegelreflex mee op pad te nemen. Zo ontstond #happythings2017. Deze week fotografeerde ik dus bewuster maar merkte ik anderzijds wel dat mijn uitdaging geen evidentie is. Bewust met de schoonheid van het leven bezig zijn, is echt een opdracht, hoe vreemd dat ook klinkt. De voor mij belangrijkste foto’s van deze week vatte ik samen in bovenstaande slider. (Wil je ze dus bekijken, dan moet je op de pijltjes klikken die tevoorschijn komen als je met je muis over de foto gaat.) 

#happythings2017

 1. Afgelopen donderdag trok ik richting Atelier Veritas in Antwerpen. Ik werd er ondergedompeld in een heerlijke DIY-wereld met een enorme keuze aan spulletjes en artikelen die elke creatieveling wel gebruiken kan. Ik genoot van de schoonheid van de winkel… To be continued!
 2. De vreugde die je voelt nadat je een DIY tot een goed einde hebt gebracht… En natuurlijk de schoonheid van wat je gemaakt hebt.
 3. De lente is in het land en dus is het weer tijd om de zandbak boven te halen. Axelle is in haar nopjes en mama dus ook.
 4. Framily!!!! Duizend hartjes!!!
 5. Piepkleine bloemetjes in mijn tuin getuigen van nieuw leven. Ik zou ze elke dag kunnen fotograferen, want elke dag opnieuw zie je een kleine evolutie in dat nieuwe leven.
 6. Doopsuiker-voorbereidingen… En wat had u anders gedacht dan dat ik weer helemaal zelf het concept uitdenk? Een beetje extra druk maar oh I just love it!
 7. Een fotoshoot voor een ijsje! Win, win noemen ze dat! En hoe schattig zijn die ‘pollekes’ niet?!?
 8. De eerste keer blote-benen-weer, de eerste keer terug relaxen in de tuin, de eerste keer terug echt de warmte van de zon voelen… yihaaaaa, het is lente!

Bent u deze week ook de uitdaging aan gegaan? Wat zijn uw #happythings2017? Blog je erover? Post je op Instagram? Laat het mij maar weten want ik ben gigantisch benieuwd! Op dus naar week 2. Voel je vrij om gewoon mee te doen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Comments

 1. Ik schrijf elke avond voor ik ga slapen in een boekje minstens 2 maar vaker 3 of 4 leuke momenten op. Als ik dan een mindere periode/dag of moment heb neem ik het vast om opnieuw te lezen.

 2. ik post op instagram ,je hebt me warm gemaakt ,voor deze uitdaging ,en ja het is niet makkelijk om elke dag de schoonheid te zien of de happydinges eruit te filteren ,maar je gaat er gewoon meer op focussen 😉 en dat alleen is al de moeite ,he !

 3. Maandag blog ik over mijn #happythings2017 en misschien wordt dit wel een vaste rubriek. Een beetje positiviteit is altijd leuk om te schrijven en te lezen.