happythings

#happythings2017 – update #3

Slecht nieuws, afgelopen week negeerde ik mijn eigenste uitdaging #happythings2017 zo goed als compleet. Twee zieke kindjes lagen aan de basis daarvan. En verder ook het gegeven dat ik mij elke dag wat meer omver gereden voel door een bulldozer. De combinatie van dat alles zorgde ervoor dat mijn spiegelreflex in de kast belandde. En op de weinige momentjes die ik echt voor mezelf had kroop ik vooral voor tv en/of in bed. Niet dat het daar ideaal vertoeven is want ik moet tig keer naar het toilet, en in alle andere gevallen steekt een pijnlijk bekken wel stokken in de wielen der (nacht)rust. Maar toch, geluk zit in kleine dingen dus bij deze… 

  1. Foto één is een detail van het babybedje voor kleine C. Het vintage-ziekenhuisbedje tikte ik op de kop net nadat we beslist hadden om voor nummer drie te gaan. Ik ben daar zo, zo, zo blij mee. Allemaal haar schuld dat ik dat persé wou. ’t Ging zelfs verder dan dat, want deze week naaide ik exact hetzelfde babydekentje als zij toen. De stof kocht ze trouwens ooit bij mij, en ik, ik moest daar dus kei hard naar op zoek, haha. Dat heb je dus met na-apers maar ik ben er echt héél blij mee. En zij, zij vergeeft mij wel dat ik haar heb omgetoverd tot grootste inspiratiebron.
  2. Afgelopen weekend aten we hier voor het eerst Belgische aardbeien. Het seizoen is dus officieel van start gegaan. Die eerste aardbeiden, die smaken altijd het best!
  3. Vandaag koos ik bewust voor een complete middag me-time, terwijl mijnheertje Baptiste zijn middagdut deed en papa voor Axelle zorgde. Ik genoot twee uur lang van een warm bad en dat heeft mij enorm deugd gedaan.
  4. Lente betekent naar buiten trekken, terug schone dingen zien die je een hele winter niet zag. Dat is leven!
  5. Twee handen op één buik…

Minder foto’s dan vorige week maar dat vergeef je mij wel zeker? Hoe liep het bij jullie? Ik vind het alleszins heel fijn om jullie foto’s te zien passeren. Stilstaan bij het kleine geluk, dat is wat wij allemaal meer zouden moeten doen! Geen evidentie dus, maar elk extra momentje geluk is mooi meegenomen. Misschien moet ik van deze uitdaging maar een gewoonte maken…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Comments

    1. Nee hoor 🙂 Maar deze wou ik gewoon heel erg en Baptiste slaapt nog in zijn babybed dus een extra konden we wel gebruiken, net zoals een extra dekentje dus 🙂