Happythings2017

#Happythings2017 – Update #4

Deze week werden we hier even wakker geschud door mijn slippartij in de douche. De gevolgen zijn uiteindelijk minimaal, gelukkig maar. Toch was ik hierdoor deze week erg beperkt. Overal spierpijn, een linker arm die niet mee wil, een pijnlijke kaak en ribben waar ik best niet teveel op kan liggen. Bijgevolg ging het deze week vooral over mezelf beredderen. Een fototoestel kwam er niet echt aan te pas. Happythings2017 kwam dus een beetje in het gedrang, al ben ik mij nu op de één of andere manier toch bewuster van al het schoons in mijn dagdagelijks leven. 

Om niet teveel in herhaling te vallen, post ik hier vandaag geen foto’s van mijn relaxmomenten in de zon en de blauwe luchten waar we deze week vaak van konden genieten. Het moet nog een beetje interessant blijven hé?!? De enige keer dat ik deze week trouwens effectief mijn spiegelreflex boven gehaald heb is vandaag. Mijn happythings2017 gaat dus eigenlijk over vandaag, maar ah, dat neemt u er wel bij zeker?

  1. Kleine Baptiste die langzaam aan begint te spreken. ’t Kind is al lang geen baby niet meer en daar heb ik het soms wat moeilijk mee. Het grootste plezier doe je hem trouwens met hem buiten te laten spelen, een echt buitenspeel-kind!
  2. De volgende drie foto’s werden genomen op de Halfvastenfoor in Gent. Eigenlijk ben ik niet heel erg fan van kermis maar de blijheid op Axelle haar gezichtje is onbetaalbaar. En dus offeren we onszelf graag eventjes op.
  3. Mijn creatief talent… er gaat geen dag voorbij of Axelle is niet bezig met tekenen, schilderen en/of knutselen. Extra fun wanneer dat ook nog eens gewoon buiten kan!
  4. Baptiste, mijn klein hartendiefje!
  5. Bloemen, altijd weer iets om blij van te worden…

Brengt u nog mooie momenten in beeld? Of loopt het ook wat moeilijk? En vooral, helpt de uitdaging u om wat meer stil te staan bij al het schoons in ons leven?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Comments

  1. <3 Ik zie wel enkel de foto van Baptiste, waarvan ik dacht dat het een oude van uw dochter was :p. Ik weetniet of dat aan mijn browser ligt, of dat er wat foto's te kort zijn?

  2. Zo een moooooie foto’s!! Prachtige kleuren, en die foto van de verf van Axelle is geweldig qua licht en lijnen en kleur! Waauw! En dat allemaal op 1 dag! Ikzelf ben wel een beetje aan het slabakken… de spiegelreflex gaat echt niet vaak mee, en ik denk er niet genoeg aan misschien… Maar ja, het bewust zijn van al die happy things is ook al wat, en ik blijf proberen 😉 Mij viel het trouwens ook op dat Baptiste echt een complete kopie is van zijn grote zus, alleen in de iets jongensachtigere versie dan. Dat was de eerste keer dat het me echt meteen superhard opviel! Schone kindjes 😉