#happythings2017

#Happythings2017, Update #6

De laatste post van #happythings2017 binnen het 40-dagen-blog-project! Yes, u leest het goed. Vandaag voltooi ik beide uitdagingen. Ik sloeg er zowel in om mijn bloguitdaging vol te houden, alsook om in die periode stil te staan bij alle kleine mooie dingen die we in ons leven tegen komen. Dat laatste was niet altijd een evidentie maar desondanks is het mij gelukt. Wat ik er het meeste van onthoud is dat ik door het regelmatig vastleggen van mooie dingen, mij bewuster ben geworden van al die schoonheid in mijn omgeving. Dat ik er in de toekomst dus nog iets mee wil doen, staat vast. Dat andere project, 40 dagen bloggen, evalueer ik één dezer dagen. Maar voor nu nog een keertje een update van #happythings2017.

 1. Schoonheid zit hem in kleur, veel kleur!
 2. Deze week gaf ik op Instagram een kleine preview van Axelle haar kamer. We hebben er hard aan gewerkt en eindelijk is de kamer af! Haar een mooi eigen plekje kunnen geven met persoonlijke spulletjes is heerlijk. Deze foto staat voor al het schone in haar kamer, maar ook voor de kindervreugde die het opleverde. Je had haar ogen moeten zien… Bovendien hebben we nu ook een hoekje in de kamer om voor te lezen. Alsook een hoekje om te knutselen. U krijgt het hier binnenkort zeker en vast te zien.
 3. Dat mijn kind een knutselmadam is, dat kon u al regelmatig ontdekken op de blog. Ook dit weekend maakten we samen tijd om iets in elkaar te steken. Samen iets maken is echt leuk, al komt het er niet vaak genoeg van.
 4. Vandaag werden we verwacht voor een Paasontbijt in het Hard Rock Café te Antwerpen. We hadden een heerlijke voormiddag. Zo heerlijk dat ik ook daarover een blogpost ga schrijven deze week. Voor ons was Pasen alvast geslaagd, voor jullie ook?
 5. Deze week ontmoette ik voor het eerst Mil. Wat is er mooier en leuker dan een vers baby’tje in je armen nemen? Het enige wat volgens mij op dit moment nog mooier en leuker is, is mijn eigen baby’tje, haha.

Dat was het dan, mijn update van #happythings2017. Vanaf nu zal er allicht niet meer wekelijks een post komen, of misschien net weer wel. Ik moet erover nadenken. Al mijn projecten nemen namelijk nogal wat tijd in beslag en nu baby 3 bijna geboren wordt, zou ik daar wel eens in de problemen kunnen raken. De komende week ga ik mij dus bezinnen over de toekomst van al mijn projecten en plannen. Maar dat ik al dat schoons meeneem in de toekomst, dat staat vast. Jullie ook?!?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 reacties

  1. oh wat fijn om te horen 🙂
   we zijn er nog niet uit wat we gaan doen! dagelijks misschien niet meer of misschien wel… ik heb nog een eindeloze lijst waarover ik wil schrijven dus we zullen zien 🙂

 1. Hey meid, wat heerlijk …
  Dat 40 dagen bloggen, daar had ik maar wat graag aan meegedaan, maar onze kleinste missy steekt daar voorlopig een stokje voor. Niet in slaap geraken is daar één van de redenen van. Dus ik ben al blij met eens 1 blogpost! Zelfs lezen schiet erbij in! 🙁