Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

#Happythings2017, Update #6

16 april 2017
#happythings2017

#Happythings2017, Update #6

16 april 2017

De laatste post van #happythings2017 binnen het 40-dagen-blog-project! Yes, u leest het goed. Vandaag voltooi ik beide uitdagingen. Ik sloeg er zowel in om mijn bloguitdaging vol te houden, alsook om in die periode stil te staan bij alle kleine mooie dingen die we in ons leven tegen komen. Dat laatste was niet altijd een evidentie maar desondanks is het mij gelukt. Wat ik er het meeste van onthoud is dat ik door het regelmatig vastleggen van mooie dingen, mij bewuster ben geworden van al die schoonheid in mijn omgeving. Dat ik er in de toekomst dus nog iets mee wil doen, staat vast. Dat andere project, 40 dagen bloggen, evalueer ik één dezer dagen. Maar voor nu nog een keertje een update van #happythings2017.

 1. Schoonheid zit hem in kleur, veel kleur!
 2. Deze week gaf ik op Instagram een kleine preview van Axelle haar kamer. We hebben er hard aan gewerkt en eindelijk is de kamer af! Haar een mooi eigen plekje kunnen geven met persoonlijke spulletjes is heerlijk. Deze foto staat voor al het schone in haar kamer, maar ook voor de kindervreugde die het opleverde. Je had haar ogen moeten zien… Bovendien hebben we nu ook een hoekje in de kamer om voor te lezen. Alsook een hoekje om te knutselen. U krijgt het hier binnenkort zeker en vast te zien.
 3. Dat mijn kind een knutselmadam is, dat kon u al regelmatig ontdekken op de blog. Ook dit weekend maakten we samen tijd om iets in elkaar te steken. Samen iets maken is echt leuk, al komt het er niet vaak genoeg van.
 4. Vandaag werden we verwacht voor een Paasontbijt in het Hard Rock Café te Antwerpen. We hadden een heerlijke voormiddag. Zo heerlijk dat ik ook daarover een blogpost ga schrijven deze week. Voor ons was Pasen alvast geslaagd, voor jullie ook?
 5. Deze week ontmoette ik voor het eerst Mil. Wat is er mooier en leuker dan een vers baby’tje in je armen nemen? Het enige wat volgens mij op dit moment nog mooier en leuker is, is mijn eigen baby’tje, haha.

Dat was het dan, mijn update van #happythings2017. Vanaf nu zal er allicht niet meer wekelijks een post komen, of misschien net weer wel. Ik moet erover nadenken. Al mijn projecten nemen namelijk nogal wat tijd in beslag en nu baby 3 bijna geboren wordt, zou ik daar wel eens in de problemen kunnen raken. De komende week ga ik mij dus bezinnen over de toekomst van al mijn projecten en plannen. Maar dat ik al dat schoons meeneem in de toekomst, dat staat vast. Jullie ook?!?

6 Comments

 • Anoniem 16 april 2017 at 21:29

  Proficiat met je 40 dagen, wij haalden het niet. Benieuwd naar de kamer 🙂

  • D'abord Roze 16 april 2017 at 21:31

   Oeps dat was te snel gedrukt en dus anoniem sorry.

 • Wendy naessens 17 april 2017 at 08:04

  Ooooh, ik keek elke dag op jouw blog! Ik zal het gaan missen!

  • Liesellove 17 april 2017 at 10:46

   oh wat fijn om te horen 🙂
   we zijn er nog niet uit wat we gaan doen! dagelijks misschien niet meer of misschien wel… ik heb nog een eindeloze lijst waarover ik wil schrijven dus we zullen zien 🙂

 • Katrien (Marie Cadie) 17 april 2017 at 18:28

  Hey meid, wat heerlijk …
  Dat 40 dagen bloggen, daar had ik maar wat graag aan meegedaan, maar onze kleinste missy steekt daar voorlopig een stokje voor. Niet in slaap geraken is daar één van de redenen van. Dus ik ben al blij met eens 1 blogpost! Zelfs lezen schiet erbij in! 🙁

 • Buitengewoonanders 19 april 2017 at 09:26

  Knap gedaan! Ik weet wat het is om uitdagingen aan te gaan. Die van jou kan ook tellen! Top gedaaaan! Als je nog een uitdaging weet voor mij, shoot 🙂

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×