Hard Rock Café Antwerpen (14 van 14)Ik zal jullie allicht niks nieuws vertellen als ik zeg dat overal ter wereld de ‘Hard Rock Café’s’ goed staan aangeschreven. Vele mensen gaan, wanneer ze in een stad zijn, vaak speciaal op bezoek. Naast de geweldige aankleding van die café’s kan je er goed eten. En tjah, het is er ook gewoon leuk vertoeven. Bovendien is het fascinerend om al die gitaren en kleding van beroemdheden te kunnen spotten. Dus toen we vorige week uitgenodigd werden voor een Paasontbijt in hun nieuwste vestiging in Antwerpen moesten we ten huize Liesellove niet lang twijfelen. 

Hard Rock Café Antwerpen Hard Rock Café Antwerpen

Bij het noemen van het ‘Hard Rock Café’ denk je allicht niet meteen aan kindvriendelijkheid. Maar niks is minder waar.

Sinds half maart openden ze er terug de deuren van het ‘Hard Rock Café’. Precies op dezelfde plaats zat het er jaren geleden ook al, tot het café in 1997 zijn deuren sloot. Maar nu is het dus in zijn volle glorie terug en dat konden we aan de lijve ondervinden. Onmiddellijk wanneer je binnen komt wordt je overweldigd door het geweldige interieur. En het wordt er alleen maar beter op wanneer je naar de eerste verdieping trekt. Enerzijds veel licht, anderzijds gezellige hoekjes!

Bij het noemen van het ‘Hard Rock Café’ denk je allicht niet meteen aan kindvriendelijkheid. Maar niks is minder waar. Voor de allerkleinsten zijn er kinderstoelen aanwezig, wat echt niet altijd overal is. En tijdens het ontbijt voorzagen ze speciale kinderbekers zodat je als ouder niet moet zitten stressen over een glas dat mogelijks in duizend stukken op de grond valt. Dat het personeel er ook nog eens superenthousiast is en perfect met kinderen weet om te gaan, is een extra troef. Want zeg nu zelf, hoe vaak kom je in een volwassen setting personeel tegen dat met plezier je kleintje eens oppakt of even komt spelen aan de tafel? En al zeker niet wanneer de hele zaak bomvol zit!

Enerzijds overenthousiast, anderzijds doodverlegen.

Het enige wat natuurlijk voor Axelle telde was de Paashaas. Enerzijds overenthousiast, anderzijds doodverlegen. Zo een beest laat natuurlijk nogal een indruk na, haha. Baptiste die had er wat zijn bedenkingen bij maar wanneer je hem een doos met chocolade in de handen steekt, dan komt het ook bij hem goed. Verder kregen we een heerlijk ontbijt voorgeschoteld en was er entertainment voorzien voor de kids. Als eerste event in dit nieuwe ‘Hard Rock Café’ kan dat wel tellen.

Hard Rock Café Antwerpen

U hoort het al, wij zijn enthousiast. En niet enkel omdat we uitgenodigd waren op hun paasontbijt. Het is de locatie, de sfeer en het personeel die het hem doet. Wanneer hier alles terug wat rustiger is gaan we er zeker nog eens eten. Al kan je er ook gewoon iets gaan drinken. Zelf checken? Begeef je dan gewoon naar de Groenplaats in Antwerpen. Je kan er echt niet naast kijken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 reacties