Al ergens lang geleden was ik op zoek naar een schoon dierenprint-stofje, maar eerlijk: meestal lijkt het alsof je recht uit de carnavalsstoet ontsnapt bent of erger. Toen botste ik echter op dit pareltje, ‘t is te zeggen het werd gewoon geleverd in onze garage! Enkele uren na aankomst, ging het al te drogen om dan het beest in mezelf los te laten… ;-)
Het werd een aangepaste Harlequin-versie zoals hier, maar met nog wat meer aanpassingen. Op een dag wordt hij perfect maar tot dan volstaan al mijn versies die ik al maakte! Het is een basispatroon die de stof alle eer aandoet!
 
Wat zeiden zo ook alweer over eenvoud? Juist ja: het siert!
 
Alles werd afgewerkt met een zig-zag-stiksel, kwestie om het beleg-gedoe bij deze jurk te vermijden en omdat het een extra leuk detail is! ;-)
Foto’s nemen lukte mij niet zo goed. Alles mislukte, schemerde, viel onder de noemer ‘te dik’ of gewoonweg niet om aan te zien. Het is zo een periode dat ik denk: ‘Oh my god, wat is dat met mijn lijf?’ Er moet drastisch iets veranderen, maar allé dat is voor een andere blogpost… ;-)
En toen dacht ik: laten we echt het beest eens boven halen
Daarna ging het een beetje mis! ;-)
Bijzonder veel van het kleed ziet u niet, maar ah u weet het al: het is een modelleke naar mijn hart dus dacht ik laten we de zottigheden gewoon maar eens posten! ;-)
En nu terug serieus…
Patroon: Harlequin uit La Maison Victor Editie 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

50 reacties

 1. Geweldig mooi!! Ik hou ook van dierenprints. Maar het wordt al snel sletterig vind ik.
  Maar bij jou staat het helemaal te gek! Leuk stofje en staat je perfect!!
  En niks mis met dat lijf trouwens…

 2. awel gij geraakt daar nu eens mee weg se, met zo'n dierenprint. Moest ik dat aandoen, bellen ze naar de zoo peinsk :)
  En Lies, ge ziet er goed uit (wie ziet er nu wel superformitastisch uit in zijn bloot gat, 't is daarmee dat wij naaien :) )

 3. niks mis met uw lijf! alleen misschien met hoe ge er over denkt (daar heb ik zelf ervaring mee :-)
  maar als het zich niet lekker voelt: miss een kleine tip, de manier van eten van pascale naessens…ben er sinds enkele weken mee begonnen en mijn lijf voelt zich al veel beter :-)

  1. ik ook hoor, had nooit gedacht dat het me zou lukken, maar al een hele week zonder :-) (op een uitzondering na, en ik moet zeggen, dat valt goed mee!
   en je mag er nog eten he, alleen niet in combinatie met vis of vlees, maar dan enkel met groentjes :-)

  1. ik vond het best fijn eigenlijk om zo zotjes te doen ;-) we proberen de volgende keer terug zo spontaan te zijn maar je kent dat wel geforceerd spontaan kan dan weer helemaal mislopen ;-)