Het is bijna Kerstmis en ten huize Liesellove betekent dat hoogdagen wat betreft gezelligheid. Ik ben totaal geen wintermens maar van Kerst, daar houd ik van. Al van kinds af aan eigenlijk. Tot mijn 12 jaar deed ik mee aan de middernachtmis en ik vond dat geweldig. Kerst betekent hier verder ook traditioneel pakjes-tijd. Met veel plezier ga ik op zoek naar het perfecte pakje. Hema vroeg mij in dat kader, om bij hen mijn kerstlijst samen te stellen. Met veel plezier ging ik aan de slag.

Hema moet dan ook de winkel zijn die ik naast de supermarkt, bakker en slager het meest van allemaal bezoek.Telkens wanneer ik in het centrum van de stad ben, spring ik eens binnen. Vooral hun diversiteit in schriftjes, pennen, stickers etc. laat mij met regelmaat van de klok de rekken afschuimen. En mijn hart gaat ook sneller slaan bij hun decoratiespullen, vaak in thema, en de leuke hebbedingetjes die ideaal zijn als cadeautje. Bijzonder moeilijk was het dus niet voor mij om een pakjeslijst samen te stellen. Ik deed dat trouwens online, bijgevolg kan je alles wat je hier ziet rechtstreeks vanuit je ‘luie’ zetel shoppen.  Kijken jullie even mee?

 1. Manicuresetje: komt altijd van pas en bovendien ook nog eens schattig verpakt!
 2. Neon wandlamp hart: neon is dezer dagen helemaal in dus ik ben helemaal fan van deze hartjeslamp!
 3. Plaid: een plaid oogt altijd mooi in een interieur en je kan er ook nog eens gezellig onder kruipen wanneer het buiten koud is.
 4. Fotomobiel: maak van deze fotomobiel een uniek cadeau door ook nog eens foto’s bij te voegen. Deze kan je trouwens ook laten printen bij Hema.
 5. Koffer: omdat we regelmatig reizen komt een mooie koffer gewoon altijd van pas.
 6. Fujifilm Istax mini 9 selfie camera: als foto-fan kan ik niet anders dan dit toestelletje op de lijst te plaatsen. Geen 10 keer een foto proberen maken maar net zoals vroeger direct klaar. Leuk bij feestjes of belangrijke momenten in het leven.
 7. Lampje: altijd leuk om een ruimte gezellig te maken met één van hun vele lampjes.
 8. Boekenrek: gewoon omdat zo een mooi rekje altijd van pas komt en tegenwoordig ook heel erg in is.
 9. Overnachting in een stad voor twee: daar zeg ik geen neen tegen!
 10. Vormkussen knutselset: als DIY’er kom je zeker en vast ook aan je trekken bij Hema. Met deze set wil ik ‘s avonds in mijn zeteltje wel graag aan de slag.
 11. Dekbedovertrekset: niks leuker dan gaan slapen in een mooi opgemaakt bed. Tegen deze set zeg ik dus zeker ook geen neen.
 12. Cava goud limited edition: geen extra uitleg nodig, denk ik dan!

Ik stelde deze keer een lijstje samen voor mezelf. Eén van die cadeautjes ligt trouwens voor mij onder de kerstboom. Wat het geworden is ontdekken jullie mee op kerstavond! Natuurlijk kan je er ook geweldig toffe cadeautje voor kindjes shoppen en ook de mannen mogen we niet vergeten. Wat dacht je van een heupfles, een bier-brouw-pakket, een waterproof bluetooth speaker en/of een heerlijk zachte badjas? Juist ja… allemaal geweldige spulletjes! Dat en veel meer kan je vinden op de site van Hema. Of ga zoals ik gewoon even langs. En vergeet niet: denk aan de verpakking van je cadeautje. Hema biedt ook allerlei leuke cadeauverpakkingen aan en materialen om je cadeautjes te pimpen!

Prettige feesten en vooral veel shopplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties