Het leuke mamaboek

OSoms kom je blogs tegen die net iets meer je aandacht trekken, zoals de blog van Lobke Gielkens. Al van zodra ik één post las, was ik verkocht. Toen zij recent haar boek uitbracht wou ik dan ook onmiddellijk een exemplaar! 
Ik las het in één keer uit! Dat maakte het lange wachten bij de dokter vorige week dan ook stukken aangenamer! Zwanger ben ik niet meer, maar toch vond ik het best leuk om dat hoofdstuk ook nog eens mee te pikken… Axelle dacht er hetzelfde over…
Het is een boek om fijne ideetjes in op te doen en je mama-leven vlotter te laten verlopen. Aanrader van jewelste dus als je net zoals ik met van alles bezig bent!
En er was een hoofdstuk dat ik met bijzonder veel aandacht las…
En me vooral doet nadenken… Nadenken over mijn dromen en misschien was dat wel even het duwtje die ik nodig had!
Het leuke mamaboek, een aanrader! En alvast eentje die hier nog veel gebruikt zal worden…
Proficiat Lobke!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Comments

  1. Als ik op je linkje naar het blogje klik, kom ik op mijn eigen blog uit … ligt dat aan mij? Ben benieuwd of een mama van lagereschoolkinderen ook iets aan het boek zou hebben …