2ND hand(made)

Hoe bereik je 2ND HAND (MADE)?

img_7572Deze editie gaat 2ND Hand (Made) door op de Voskenslaan 60 te Gent. Meer bepaald in het Koninklijk Atheneum. Vorige editie vond niet iedereen al te goed zijn weg! Daarom tonen wij u even hoe u ons kunt bereiken. En er zijn véél mogelijkheden dus bereikbaarheid kan zeker geen excuus zijn om niet te komen! 

img_7583

Met de tram? Neem dan lijn 1 en stap af bij de halte HO Gent!

img_7575

Regen geven ze zondag niet uit dus u kunt zeker met de fiets komen! 
img_7573

Met de trein? Het station Gent Sint-Pieters ligt superdicht bij de school. Verlaat het station via de achterkant en wandel ongeveer twee minuten!

img_7597Met de auto? Geen probleem! Je kan parkeren in de buurt of in de parkeergarage van het station. Vanaf daar ga je te voet richting Voskenslaan ofwel neem je één halte de tram. Parkeren op de terreinen van school? Op de speelplaats mag je niet meer parkeren sinds het nieuwe Gentse parkeerplan. Maar je mag wel op de parking van de Hoge school staan en daarna de weg te voet afleggen. Wij voorzien pijltjes en ballonnen zodat jullie de weg terugvinden!

Rij naar de ingang van de parking van de Hoge School Gent. Deze situeert zich op de Valentin Vaerwyckweg. (Deze straat is ook bereikbaar vanaf de R4.) img_7585 img_7586 img_7584img_7587

img_7591 img_7592

Daarna volg je gewoon de pijltjes naar het Atheneum en/of onze pijltjes natuurlijk! Mogelijkheden genoeg dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One Comment