Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Hoe zit dat nu met die challenge?

10 oktober 2014

Hoe zit dat nu met die challenge?

10 oktober 2014
Ik zie het u denken… 
Ik hoor het u denken… 
Die challenge van Liesellove: 
“Ik vond hem sowieso onhaalbaar 
en kijk ze blogt er niet meer over dus ze zal wel opgegeven hebben!”

Mispoes!!! 

De challenge hielp me de afgelopen dagen serieus om geen duizend excuses te verzinnen om taken niet uit te voeren. Naast enkele bezorgde blikken, gedachten als dat is niet haalbaar kreeg ik vooral positieve reacties, vaak zelfs reacties als “Ik doe mee.”

Ik moet toegeven: het vraagt veel discipline want hoe snel zeg je niet ‘foert’!?! Ondertussen kon ik bijna dagelijks mijn lijstje afvinken. De eerste dag gaf het spectaculairste resultaat: de microgolfoven! Alleen daarover kan ik een volledig blogbericht vullen!

Afgelopen zaterdag moest ik skippen gezien ik hier een hele dag vriendinnen over de vloer had en ‘s avonds naar ‘The Sound of Belgium’ trok. Maar plichtsgetrouw werkte ik mijn taak van zaterdag op zondag af. (En nee, ik stelde de zondagtaak niet uit.)

Maandag kwam ik echter terecht in een baaldag, alsook dinsdag. Mezelf motiveren werd plots heel moeilijk. Maar we deden wat we moesten doen en deden daar niet eens zo lang over. Al moet ik toegeven dat ik voor enkele algemene huishoudtaken hulp kreeg. 

Maar ook een mispoes voor mezelf.
Gisteren heb ik de ramen niet gekuist. Het is niet dat het er hier zoveel zijn op de benedenverdieping maar ik was kotsmisselijk, had geen energie en zag het dus niet zitten.
Werk ik deze taak nog af?
Het zou moeten maar moeten is nooit mijn ding geweest…

U hoort het wel!
En bij u?
Hoe gaat het bij u?
Schaam u niet als er een mispoes bij zit want het gaat erom dat we in actie schieten, niet dat we perfect zijn! 

P.s.: houd onze pagina in de gaten want vandaag maken we de winnaar bekend van onze laatste give-away! 

10 Comments

 • Liezewiezewoes 10 oktober 2014 at 09:06

  mmmm, misselijk en geen energie… Ik herken een paar symptomen van zo een jaar of 2 geleden 🙂
  en about the challenge: flink bezig!

  • Liesellove 10 oktober 2014 at 11:59

   helaas paashaas was het in combi met eierpuf en van die toestanden… echt ziek maar nu terug springlevend 🙂

 • Leuke Wereld 10 oktober 2014 at 09:30

  Je hebt me geïnspireerd om zelf eens zo'n challenge te doen, al ben ik er nog niet aan begonnen en wil ik eerst min eigen challenge opstellen. Maar ik vind het wel een superidee!

 • Ik maak het zelf nu 10 oktober 2014 at 10:55

  Ik moet ook ergens aan denken als ik jou lees:misselijk en geen energie!Hopelijk gaat het vandaag beter met je en kan je straks weer wat afvinken en de winnares bekend maken en wie weet wat nieuws er nog volgt de komende dagen?! 😉

 • Edje 10 oktober 2014 at 12:18

  Ohh leuk, die challenge! Ik lees er nu pas over! Ik ben zelf ook begonnen met teen en tander te organiseren in huis (kijk maar: http://ettepet.blogspot.be/2014/10/ik-ben-er-maar-gewoon-aan-begonnen.html) dus jouw 30day challenge laat ik nu even aan me voorbij gaan, maar misschien voor een andere keer! Ik ga jouw posts in ieder geval wel volgen!!

 • Eve(n) Genaaid 10 oktober 2014 at 12:22

  die geen energie, story of my life precies, zelf ben ik nog niet begonnen, maar geef mezelf nog even tijd om een eigen schela uit te werken, + dat we hier juist behang en schilderweqrken heb ben gedaan waar eerst de afwerkinskes nog van moeten worden gedaan (let's hope dit weekend en dan alles terug een beetje een deftig eplaats geven, waar we dan natuurlijk ook elke dag wel meerdere taakjes aan hebben (+ na 2 maand ouderschapsverlof moet ik nog even terug mijn ritme vinden. En zet je vast op de onderliggende belofte "als je het een maand doet wordt het een gewoonte" al heb ik daarover toch ook een "eerst zien, dan geloven" idee

  • Liesellove 10 oktober 2014 at 18:44

   Ik ben niet van plan elke maand zo een lijst op te stellen hoor! Daarna is het de gewonen structuur en de bedoeling om het allemaal wat beter bij te houden! 😉

 • CreativEls 10 oktober 2014 at 17:13

  Ik deed mee aan de challenge van het eerste moment. Tot nu toe kon ik goed mee. Zie mijn blogje maar ik zit nu wel effe in een 'foert' moment. Soms moet ne Foert toch kunnen want er moet al zoveel hé en na een superdrukke dag op het werk waar al zoveel moet, kon ik het mezelf niet meer op leggen van te moeten. Maar ben wel blij dat de challenge mij ook helpt om meestal toch de vooropgestelde taak af te werken. Bij mij komen er nu taken aan die niet op één avond te doen gaan zijn, dus spreiden wordt de boodschap.

 • Lesley Vanhove 10 oktober 2014 at 17:23

  Ik heb hier zelf ook al wat dagen van de challenge kunnen afvinken, echter ook een paar dagen mispoes gehad door een pols die in de brace moest, waardoor we niets konden doen

 • Caroline Verwaeren 14 oktober 2014 at 10:11

  Ik doe ook mee aan de challenge, maar het vlotte niet zo goed. Ik weet het, excuses, excuses 🙂 In elk geval, ik ben een inhaalmanouver aan't maken.
  Op woensdag zijn we halfweg en kan je mijn blogpost lezen op http://tussenstoelentafel.blogspot.be

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×