Maar laten we eerlijk zijn: het is gewoon leuk om lijstjes aan te leggen die vol zitten met dromen en verlangens. Tijd dus om even terug te kijken en voor een update te zorgen. Wat ik effectief gerealiseerd heb staat gemarkeerd. Wat niet geslaagd is, door omstandigheden, werd doorstreept.

bucketlist

Looking back…

 • New York bezoeken.  Een verslag van deze reis lees je in de blog met 9 tips.
 • Een ander continent bezoeken met mijn gezin. Panama en Costa Rica viel heel erg zwaar in het water. Kort voor ons vertrek gingen we in een eerste lockdown.
 • Kerst in het buitenland vieren. Check, we did that (dec 2019)! Parijs met de feestdagen, een absolute aanrader.
 • Een succesvol digitaal plan voor mijn eigen onderneming afleveren en daarmee mijn diploma halen binnen de postgraduaat digitale marketingAfgestudeerd met onderscheiding, woohooo!
 • Mijn droomkeuken laten ontwerpen. Hopelijk slagen we daarin in 2021.
 • Kamperen met ons gezin. We trokken afgelopen zomer 2 x naar BoardX en kampeerden daardoor 2 x in een tipi-tent. Okay, het was kamperen de luxe maar kamperen is kamperen he, haha.
 • Tevreden zijn met hoe mijn lichaam is. We zijn er nog niet maar ik heb me lang niet meer zo goed gevoeld als nu!
 • Mijn huis in Marie-Kondo-style volledig opgeruimd hebben. #nogaltijdbezig
 • Een wandeling organiseren ten voordelen van Kom Op Tegen Kanker. Deze moet er wel echt ooit komen!
 • Sterrenrestaurant bezoeken.
 • Google-trainingen succesvol afleggen.
 • Op een surfplank rechtop staan.
 • Een mini-tripje met Axelle (omdat het er in het derde kleuterklasje niet van gekomen is.)
 • Werken vanuit het buitenland. Door omstandigheden niet super vaak maar toch wel enkele dagen, woohoo! #dromenmag
 • Yoga geïntegreerd krijgen in mijn dagdagelijks leven. Proberen we dit jaar gewoon opnieuw.
 • Trektocht van minstens 50 km.
 • Met de vier kindjes alleen op uitstap durven trekken.
 • Evenwicht vinden in mijn tijdsbesteding. We zijn aardig op weg maar 2021 moet nog beter worden!
 • Genieten van een spectaculair uitzicht ergens ter wereld. New York baby!
 • De Nederlandse kust verkennen.
 • In de media komen. Met Liesellove kwam ik een aantal keren in de media en ook 2021 startte ik bijna direct met een artikel in de media.
 • Een keynote geven met A Digital Story. In september 2020 gaf ik voor Google een lezing over hoe je na tegenslag verder gaat en hoe je dit verder trekt in je professioneel leven. Nog niet helemaal zoals ik gedroomd had, maar toch aardig op weg…
 • Een succesvol membership voor ondernemers ontwikkelen. Ik cancelde het membership en stapte over naar andere online trainingen. De laatste A Digital Plan en Workshop IG Reels waren alvast een succes.
 • Een nieuwe, elektrische fiets aanschaffen.
 • Een vakantie only for the parents.
 • Een echte plantlady worden zodat planten blijven leven i.p.v. doodgaan.
 • Beslissen wat ik de komende vijf jaar op werkvlak wil betekenen en wil bereiken. Gegroeid, waardoor ik eind 2020 besloot volledig voor A Digital Story te gaan maar helaas zijn we er nog niet. Dus het vraagt nog wat werk om dit echt te kunnen afvinken.
 • De afvalproductie van ons gezin verminderen. We namen heel wat stappen maar we zijn er nog lang niet. Dus ik vind dat ik het nog niet mag aanvinken als geslaagd. Een aantal aanraders op dat vlak zijn: herbruikbaar wattenstaafje en een menstruatiecup.
 • Geen voedselverspilling meer. Het kan echt nog veel beter!
 • Meedoen aan een opruimactie.
 • 10 kilometer kunnen lopen. Woohoo, check!
 • Een podcast opnemen. Nog niet gelukt maar hey, het komt eraan! #spannend
 • Een week lang, buiten de vakantie om, een gevoel van rust en ontspanning in mijn hoofd.
 • Om 5 uur opstaan om in alle rust aan mijn dag te kunnen beginnen. Ik vond het in 2019 een aantrekkelijk idee. Maar eerlijk? Om 5 u opstaan en direct werken, dat maakt van mij een vreselijk mens. Mijn dag rustig starten, daar houd ik meer van dus dit is niet langer een doel voor mezelf.
 • Work-life-balance op peil krijgen. #wezijngoedbezig

En nu ff denken over de toekomst… ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.