Huiskamer-workshops: de eerste data & een winnaar!

Vorige week kon u het hier al lezen: Liesellove gaat af en toe workshops geven. Het verlangen naar contact met andere naaisters en stoffenliefhebbers blijft te groot en ik heb nu éénmaal geen zittend gat. *Schaterlach* De eerste huiskamer-workshops focussen zich op het maken van een sweater! Omdat het nu éénmaal één van mijn favoriete kledingstukken is en helemaal hip en in is. IMG_5926Sweater DIY sewing naaienTijdens de huiskamer-workshop gaan we aan de slag met sweaterstof en flex/flockfolie. We overlopen alle stappen in het maken van een sweater, waarbij je tips krijgt om tot de perfecte afwerking te komen! Om helemaal mee te zijn met de laatste trends, werken we de sweater met een eigen opschrift, naar keuze, af. Maak je liever een sweater zonder opschrift? Geen enkel probleem, dat kan evenzeer! Na de huiskamer-workshop ga je naar huis met een afgewerkte, hippe sweater en de nodige skills om thuis nog vele exemplaren te maken.

Data:
Zondag 12 juni tussen 13u30 & 17u30
Donderdag 16 juni tussen 18u30 & 22u30 (VOLZET)
Waar? 
Huiskamer Liesellove te 9000 Gent, Burggravenlaan 266
Voor wie? 
Enige basiskennis naaien is vereist, maar zij die nog nooit met sweater- en boordstof werkten zijn uiteraard welkom.
Kostprijs?
€55/workshop
Inbegrepen: het patroon van de sweater, flock/flexfolie voor het maken van één opschrift, gebruik overlock, snijmachine en strijkijzer, drankjes en lekkernijen.
Zelf nog mee te brengen: naaimachine en alle gebruikelijke naaibenodigdheden & stof!

Inschrijven of verdere vragen via lieselot.ds@gmail.com 
Beperkt aantal plaatsen zodat iedereen de nodige ondersteuning krijgt en het een gezellige boel wordt! Sweater DIY sewing naaienEn dan is er ook nog een winnaar die met een gratis workshop gaat lopen! Dat ik daarmee iemand zijn droom laat uitkomen vind ik helemaal top. Lieve Lut, hij is helemaal voor jouw, die workshop! Mail je mij even je voorkeursdatum voor, dan ben je ingeschreven en stuur ik je alle verdere details door! Proficiat! 
IMG_5790

Zo, de eerste dat zijn bekend, er volgen nog allerlei plannen. Binnenkort meer daarover! En voor nu alvast: hopelijk tot één van de huiskamer-workshops!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

  1. Weer super, Ik las jouw bericht nog eens in mijn gastenboek van elf jaar geleden…
    Nu zijn we elf jaar verder en google ik nog eens jouw naam…

    Super om te zien waar je nu staat! Fier!