broek naaien voor jongen (1 van 7)

I want a snack, en een nieuwe broek!

broek naaien voor jongen (1 van 7)Tegenwoordig ben ik niet meer zo heel actief wat betreft het naaien. Heel erg comfortabel is het toch niet meer achter de naaimachine. Bijgevolg ligt mijn naaitempo stukken lager dan ik eigenlijk zou willen. Maar ah, het is voor het goeie doel en uiteindelijk maar tijdelijk. Als ik dan toch naai, is het meestal voor Axelle of baby C. Mijn middelste kind wordt nu al achteruit gestoken en dat kan niet zijn hé?!? Dus werd er voor kleine mijnheer Baptiste een nieuwe broek genaaid. 

broek naaien voor jongen (1 van 7) broek naaien voor jongen (1 van 7)broek naaien voor jongen (1 van 7)’t Is te zeggen: broekje en vooral heerlijk comfy en snel in elkaar gezet. Zolang kleine mannetjes weg komen met leggings en sportieve, tricot/sweaterachtige broekjes moet een mens zich het niet te moeilijk maken. De bedoeling is om van dit exemplaar een hele reeks te maken, al zal dat niet meer lukken voor de bevalling, denk ik. Het patroon van de broek haalde ik uit één of andere naaitijdschrift. Al tijden geleden, waardoor ik niet meer weet uit het welke. Teveel boekjes in mijn kast, weet u wel.

broek naaien voor jongen (1 van 7)

 ‘I want a snack!’

Verder zegt zowel de stof van het broekje als de t-shirt alles. ‘I want a snack!’ Mijn kleine vriend hecht nog altijd veel belang aan zijn flesje melk en zou er een moord voor begaan. Net zoals hij dat ook voor gelijk welk ander eten of drinken doet. Als hij het in zijn koppie heeft, tjah… De t-shirt past dus perfect bij mijn kleine man.

broek naaien voor jongen (1 van 7) broek naaien voor jongen (1 van 7)

Foto’s nemen van een peuter, dat is geen evidentie. Blijkbaar was ik dat vergeten van in de tijd van Axelle. Veel detailfoto’s waren niet mogelijk maar bij dit broekje hoeft dat ook niet. Je ziet zo ook wel hoe schattig het is. Mijn truc om mijnheertje actief toch min of meer stil te krijgen? Bumba opzetten! Werkt ALTIJD, haha.

Stof gekocht bij Land of Oh – Etsy
T-shirt – House of Ninoh

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 reacties