Mare Spoetniksels

Ieniemienie Sweater

Mare SpoetnikselsVoor ik begin aan mijn naai-verhaal, waarschuw ik u. Op het einde van dit blogbericht vraagt u zich zeker af hoeveel foto’s een mens kan trekken van een kind in een sweater. Maar geloof mij op mijn woord, de selectie die u vandaag te zien krijgt is echt wel een selectie. Ik denk dat ze het op Instagram omschrijven met de #momswithcameras, haha. Over dus naar het naaiwerk: een sweater voor mijn kleine man en dat geheel dankzij Spoetniksels. Anders was ik allicht mijn hartendiefje weeral eens vergeten achter de naaimachine.

Mare SpoetnikselsMare Spoetniksels

U leest dat dus goed, dit naaisel kwam tot stand dankzij Spoetniksels. Zij zocht namelijk via Instagram mensen om haar gratis patroon Mare te testen en dat zag ik wel zitten. Ik koos voor de grootste maat 86, die nog ruim zit voor mijnheer Baptiste. Ik liet de halssluiting weg, een beetje tegen beter weten in, omdat de drukknoopjes hier niet in de aanbieding lagen. (En mijn deadline weeral veel te nipt was gerekend.) Laat ons zeggen dat het gaat, een sweater zonder knoopjes. Al raad ik u aan om, indien u voorraad ook op is, toch maar eerst eens naar de winkel te ’tjezen’ (lees vertaalt: rijden.) Zeker als u aan de slag gaat voor een minimensje!

Mare Spoetniksels Mare Spoetniksels

Bent u net zoals mijn Instagram-volgers gek van dit stofje? Dan moet je even zoeken want ik weet niet meer waar ik het gehaald heb. Bestel tegelijkertijd ook voor mij nog een metertje bij want Axelle wil ook iets in dat stofje. Het liefst van al een kleedje. Soit, mama ziet nog wel wat ze doet al staat het vast dat het iets voor haar zal zijn. Zo bepaalde de gezaghebber dat hier, haha.

Mare SpoetnikselsMare Spoetniksels

Gratis patroon baby sweater Mare bij Spoetniksels
Stof uit de voorraadkast

Elders inspiratie opdoen?
– Hutsepruts – Madebylot – Madebylarth – Made-by-ilskepilske – Sheenablogt – Lunatiek – Mijnlevenmet4helden – Khadetjes – C’est saar! – Vnila – Petitbiscuit – Wollebol – Just delphine – Fairy tailors – Frullemieke – Kaatjenaaisels – Siskobymieke 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 reacties

  1. Ik ben fan vrouw! Grote fan, er loopt hier een grotere variant van die sweater rond en ik vind die nog altijd even schoon als op de eerste dag.
    <>

  2. heel schattig! Ik maakte het kleinste maatje en was bij het passen inderdaad blij dat ik toch voor de knoopjes koos, vooral omdat de kleine meid haar mama niet wou loslaten tijdens het aandoen van de trui en ik geen expert ben in baby’s aankleden 😉