ik ga op reis en ik neem mee... de kinderen!

Ik ga op reis en ik neem mee… de kinderen! – Reserveer jouw exemplaar

ik ga op reis en ik neem mee... de kinderen!

Ik kan het amper zelf geloven maar tegen het einde van volgende week kan je mijn boek, jajaja echt mijn boek, vinden in de winkelrekken. ‘Ik ga op reis en ik neem mee… de kinderen!’ Ik ben zooooooo ontzettend benieuwd, jullie ook?!? En omdat dat toch een beetje speciaal is, bied ik jullie de kans om een gesigneerd exemplaar te reserveren.

Tips & tricks voor een geslaagde familievakantie

Of je nu houdt van verre en avontuurlijke reizen of liever dicht bij huis op vakantie gaat, reizen met kinderen is sowieso een ervaring. Maar waar moet je nu rekening mee houden bij het uitzoeken van een bestemming? Hoe kun je je kind voorbereiden en wat neem je allemaal mee? Wat als je kind ziek wordt of last heeft van een jetlag? Wat zijn handige apps voor ouders én kinderen? En wat doe je met al die mooie vakantiefoto’s?

In deze handige wegwijzer vind je naast alle praktische informatie, ook persoonlijke en inspirerende verhalen van andere gezinnen en massa’s slimme tips & tricks!

Gesigneerd exemplaar?

Liefste bloglezers, voor jullie haal ik graag nog eens mijn pen boven om jullie exemplaar te signeren. Wil je dit graag? Vraag dan jouw boek aan door een mailtje te sturen naar info@liesellove.be met je gegevens (naam, adres (postpunt) & e-mailadres.) Wil je een gesigneerd exemplaar aan iemand anders schenken of wil je een speciale boodschap, mail me dat dan ook even door. Het boek kost €16,99. Verzending (België) kost €4,82. Verzending naar het buitenland op aanvraag. Afhalen mogelijk op aanvraag.

Na ontvangst van betaling op rekeningnummer BE36 9731 0698 6081 en vanaf dat het boek beschikbaar (en gesigneerd) is, wordt het boek opgestuurd.

Opgelet! Je kan slechts reserveren en betalen tot en met dinsdag 26 maart 2019, middernacht. (Bestel je dus last minute, stuur dan je betalingsbewijs mee.) Enkel deze bestellingen worden gesigneerd en asap opgestuurd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Comments