Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Ik ga op reis en neem mee…

29 maart 2014

Ik ga op reis en neem mee…

29 maart 2014
Kent u het spelletje nog: “Ik ga op reis en neem mee…?”
Pure nostalgie…
Uren heb ik proberen lijstjes onthouden.
U allicht ook?
Tijd om het nog eens te doen…
Alleen, nu niet als spelletje, gewoon voor echt!
Want ja, wij gaan op reis!
Nog niet…
Maar enige voorbereiding is nodig!
Binnen enkele maandjes, staat op het programma: menig uren vliegen…
Daarna zon, cultuur, strand, natuur, lekker eten en de beste mojito’s ever!
Ik ga op reis naar het Land van de glimlach en neem mee manlief & kleine uk…
Ik ga op reis naar het Land van de glimlach en neem mee mijn trekrugzak…
Weet u naar welk land we gaan? Denkt u even mee? Alvast, de voorbereiding van onze trip met kleine uk naar een verre bestemming, zult u van nabij kunnen volgen… Ge weet nooit dat ik mensen kan aansteken om met kleine mensjes toch de stap te wagen!
Maar nu, nu ga ik dromenland…
1 uur minder slaap…
Me don’t like!!!

12 Comments

 • With love - by Eva 29 maart 2014 at 22:18

  Wordt het Cuba? 😉

  • Liesellove 29 maart 2014 at 22:34

   Nee, maar misschien zijn de mojito's daar ook heerlijk? 🙂

  • With love - by Eva 30 maart 2014 at 12:30

   De mojito's komen daarvandaan, dus het zou maar erg zijn moesten ze daar niet lekker zijn 😉

 • Nobutterfly 30 maart 2014 at 00:03

  Thailand?

  Volgens mij is alles te doen met kleine ukjes, gewoon ritme aanpassen en extra hygiene/eten. Ik bewonder ouders die dat zien zitten om hun kind al meteen zo een ervaring te geven

  • Liesellove 30 maart 2014 at 05:45

   Bingo 😉

  • Anoniem 30 maart 2014 at 15:58

   wij zijn met onze kindjes van toen 3.5 en 1.5 naar Thailand geweest! Geniet ervan! Kris

 • Sheena 30 maart 2014 at 06:17

  Oh klinkt super ! 🙂 Onze eerste verre trip (NY) met zoonlief viel enorm goed mee dus wij zijn ook alweer volop aan het dromen van de volgende reis (alleen moet ik eerst nog even bevallen van kind nr 2) 😉 . Ondertussen kom ik hier wel even mee wegdromen …

 • Anaïs V. 30 maart 2014 at 06:44

  ooh Thailand staat hier ook op het verlanglijstje… Wij gaan dit jaar richting Schotland, vorig jaar gingen we naar Zweden… Onze jongens houden van lange autoritten… en vooral van lange wandelingen, de zoon van 4 stapt gemakkelijk 10 km mee in de bossen, het kleinste monster geniet van in de draagzak… zalig gewoon!

 • Twee emmerkes water 30 maart 2014 at 07:08

  ik ben al op voorhand jaloers 🙂

 • Danine 30 maart 2014 at 08:45

  jaloeeeeeeeeeers!!! Echt super! Wij gaan deze zomer voor de eerste keer vliegen met onze kleuter. Hopelijk valt het mee, is wel maar een tripje van 2 uur. We moeten ergens beginnen hé 🙂

 • eva maria 30 maart 2014 at 19:39

  Wij deden veel verre reizen met hele kleine kinderen, en geloof me: super makkelijk is dat! Veel eenvoudiger dan nu ze groter worden en een eigen wil hebben/krijgen. Thailand deden we toen de jongste één was, heerlijke herinneringen heb ik eraan.

  • Liesellove 31 maart 2014 at 04:12

   tips voor Thailand als je het met kinderen doet? (Ik ken er wel wat van want het is de vijfde keer dat ik ga maar dus de eerste keer met die kleine uk van mij.)

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×