Wie me volgt op Instagram zag enkele weken terug mogelijks in mijn stories verschijnen dat ik een boek ga schrijven. ‘t Is te zeggen: ga schrijven mag je interpreteren als volop in verdiept. Dat er een boek met mij als auteur komt, dat weet ik al een tijdje. Zwijgen over dit enorme project was dan ook moeilijk, heel erg moeilijk.

Want zat daar nu echt een mail in mijn inbox van Lannoo?

Stiekem droomde ik daar wel van, een boek schrijven. Maar naar een uitgeverij stappen, dat zou ik nooit gedurfd hebben. Ik ben uiteindelijk maar een blogger, iemand die graag schrijft maar absoluut geen taalkundige achtergrond heeft. Dus toen ik op een ochtend wakker werd in Australië en mijn mails checkte, moest ik mezelf even knijpen. 

Toch ff’kes checken of ik wel goed wakker was. Want zat daar nu echt een mail in mijn inbox van Lannoo? Eentje met de vraag om af te spreken omdat ze mij als auteur in gedachten hadden? Ik droomde niet, ‘t is allemaal gebeurd en zodoende sprak ik kort na mijn thuiskomst af met Lannoo. Er was dadelijk een klik en zo werd beklonken dat ik samen met Lannoo een nieuwe uitdaging aanging/ga. Allé beklonken, ‘t was 10 uur ‘s ochtends dus ‘t was vooral koffie dat we nodig hadden. 

Ok, in alle waarschijnlijkheid sloeg je al mijn gezever over hoe dat nu gekomen is over en scroll je gewoon verder tot je het onderwerp te weten komt. Snap ik, zou ik zelf ook zo doen, haha. Tijd dus om eindelijk te onthullen waarover dat fameuze boek van mij zal gaan. 

Toen ik het nieuws bekend maakte waren er al snel mensen die gingen speculeren over de inhoud. Iets met DIY/Naaien of iets met social media zijn de meest gehoorde gokjes. ‘t Had zeker gekund maar neen, ‘t is niet over naaien en niet over social media. Wie weet als ik de smaak te pakken heb dat er wel zo eens iets komt. 

Het wordt dus een leuk (hoop ik, haha), praktisch boek…

Nu je weet dat het niet over mijn passie voor naaien of social media gaat, vallen allicht de stukjes puzzel in elkaar. Want naast die passies, is er nog één heel belangrijke in mijn leven en dat is, jawel, reizen. De wereld, veraf en dichtbij, verkennen vond ik altijd al heerlijk. Moeder worden mocht daar voor mij niks aan veranderen. Voeg die twee samen en je weet helemaal waar dat boek van mij over zal gaan: reizen met kinderen. Het is de meest gestelde vraag, hoe wij dat doen. Zeker toen we besloten richting Australië te trekken. Want met eentje ok, maar met drie? 

Het wordt dus een leuk (hoop ik, haha), praktisch boek voor iedereen die met kinderen wil reizen, die vele bestemmingen in de wereld mogelijk maakt zonder dat je jezelf moet kapot stressen of je heel je huishouden meesleurt. Dichtbij, veraf… ‘t maakt allemaal niet zoveel uit. Ik ben laaiend enthousiast en hoop dat jullie dat ook zullen zijn als het boek in de winkel ligt. 

Om dat enthousiasme alvast wat aan te wakkeren, een blik op de voorlopige cover. Daar kan natuurlijk nog véél aan veranderen, maar hoe zot cool is dit wel niet?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 reacties

  1. O, lijkt mij een superhandig boek. Hier (nog) geen grote kroost, maar sinds de komst van onze eerste baby, heb ik me al afgevraagd hoe wij onze liefde voor reizen kunnen voortzetten. Wanneer komt het boek uit? Ik moet binnenkort weer verlanglijstjes voor onder de kerstboom gaan maken ;-)

  2. Omfg!!!!! Oké ge moogt dus niet vloeken maar OMG!!!!!! Dit is echt wel mega cool!!! Je mag er in elk geval al eentje in bestelling plaatsen!!! ( ik ben een moeder die altijd de vraag krijgt bij 2 dagen verlof of ik een maand op verlof ga) dus ik kijk uit naar uw relax tips ???

  3. ik ben NU AL kei grote fan. WAT een mooie cover! Ziet er heel fris en aantrekkelijk uit, een perfect voorjaarsboek. Kei goeie uitgeverij gekozen ;-) Veel succes met je deadline hoor, zal ook wel niet simpel zijn in combinatie met Estelle en Céleste (en de rest ook, natuurlijk). Topmoeder jij!

  4. Hoe zalig is dat om zelf je boek te kunnen schrijven!? Véél succes allesinds!
    En noot aan Lannoo: ik zie dat ook wel zitten, ideeën genoeg ?

  5. Amai, dat is zo cool! En een gat in de markt. (Zegt de moeder voor wie naar Delhaize gaan met een peuter en een baby al een beetje aanvoelde als op reis gaan…)