visitekaartjes

Ik wil visitekaartjes en heb daarbij wat hulp nodig

visitekaartjes Al meer dan 10 jaar pen ik verhalen neer achter mijn schermpje. Vijf jaar daarvan hier op Liesellove. De andere verhalen zijn verspreid over het net. Voor de meesten ervan zou ik zelfs al heel goed moeten zoeken als ik ze überhaupt nog kan terugvinden. Zonde eigenlijk, want op Liesellove zelf lees ik heel vaak terug. Dat is ook de enige reden waarom ik de soms “schaamtelijke” eerste blogberichten niet delete. Er zitten soms zoveel herinneringen in en ook de groei in de blog Liesellove zien is fantastisch.

De laatste jaren veranderde er echter veel in het bloglandschap en in de online wereld. Online werd ook steeds vaker een offline ontmoeting. Ik bouwde vriendschappen op, ontmoette erg leuke mensen en kom op plaatsen waar ik anders nooit gekomen was. (Cliché he?!?) Zelfs mijn toekomstperspectief – en kansen zijn helemaal veranderd door mijn hobby. In al die ontmoetingen is er altijd één iets dat ik steeds vaker met schaamrood moet zeggen. “Ik heb geen visitekaartjes.” Daarom wil ik er graag laten drukken bij Drukzo.be.

“Waarom wil jij visitekaartjes? Het is toch niet dat Liesellove een zaak is?” En dat is helemaal waar. Deze blog is en blijft mijn hobby en wanneer ik met mijn toekomstplannen effectief start, zal dat niet onder de naam Liesellove zijn. Maar al te vaak vragen mensen mij ernaar. Als geheugensteuntje, om me terug te kunnen vinden of om me te kunnen contacteren als ze daar een opportuniteit of noodzaak in zien. Het gaat daarbij om netwerken, denk ik. Lang was ik daar niet mee bezig maar nu mijn toekomst toch een andere wending krijgt, besef ik meer en meer dat dit in mijn geval niet onbelangrijk is. Visitekaartjes dus…

Graag wil ik natuurlijk dat ze dadelijk goed zijn en dat ze niet passen in het rijtje van saaiste kaartjes ooit.

Nu vroeg ik me echter af hoe het ideale visitekaartje eruit ziet? Ik wil er dus eentje maken voor Liesellove maar zal sowieso eentje moeten gaan ontwerpen voor mijn eigen zaak ook. (Maar daar moet ik eerst nog even een naam voor vinden, ha! Wie heeft dus een fantastisch, geweldige creatieve en toffe naam in zijn hoofd?!?) Wat blijft bij jullie het meeste hangen? Kleurrijk of sober? Voor- en achterkant bedrukt? Een kaartje dat je moet open vouwen of een eenvoudig modelletje? Mat of transparant? Met een foto van mezelf erop of niet? En wat moet er verder allemaal opstaan? Moet ik dan trouwens een logo hebben of zijn de sobere letters die bovenaan deze blog sieren voldoende? En wat met “Not just another mommy blog?” want daar wil ik eigenlijk vanaf?

Help me dus! Alsjeblieft? Want ik heb op dit moment echt geen flauw idee hoe ik eraan begin. Graag wil ik natuurlijk dat ze dadelijk goed zijn en dat ze niet passen in het rijtje van saaiste kaartjes ooit. En verder is het natuurlijk de perfecte oefening om tegen 2019 mijn eigen business-kaartje te hebben. Want hoe cool is dat zeg? In 2019 een echt girl/mommy-boss.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 reacties

  1. Ik heb geen idee hoe een visitekaartje er moet uitzien. Maar ik zou iets doen in de stijl van jouw blog, wat waarschijnlijk nogal obvious is.

  2. Goh, wat is een saai visitekaartje? ‘k Weet nie… Ik vind persoonlijk dat de meest eenvoudige (strak, minimalistisch, lichte kleuren) het mooist zijn. Zet er een eigen logo op (of je eigen (merk/blog)naam in je eigen lettertype) en je hebt al iets persoonlijks dat blijft hangen 😉