Af en toe, sta ik stil bij al dat gepin, overloop ik mijn borden op Pinterest en kan ik uren ‘versurfen‘. Geen slechte gevoelens achteraf, ik vind Pinterest heerlijk, perfect voor die dagen dat creëren zelf niet lukt. Eén van mijn favoriete borden is ‘Words.’ Op zoek gaan naar inspirerende gedachten, I like it so much… En ik doe er ook echt iets mee. Ik gebruik ze vaak in therapiesessies die ik geef en zoek af en toe een quote voor mezelf, passend bij de dag, passend bij mijn gevoel!
Nummertje één moet mijn meest inspirerende gedachte zijn! Ik houd gigantisch van deze quote, vind hem werkelijk waar fantastisch en zo vol waarheid. Elke dag een beetje confetti toevoegen aan het leven en alles gaat tien keer beter! Ik probeer het te doen al zijn er dagen dat de confetti ver te zoeken is. ;-)
Love life.
Live life. 
Make the best of it and just relax… 
Het leven is wat het is. Als we met zen allen ons daar bij neerleggen en genieten van alle kleine dingetjes, zou het er stukken beter aan toe gaan, denk ik.
Relaxerij en ontspannerij? Het is niet altijd even makkelijk in mijn hoofd. Maar sinds mijn goede voornemens, lijkt het toch enigszins te werken. Op zondag even geen internet, geen telefoon… gewoon helemaal niks! Niks dat moet ook al hang ik dan een hele dag in de zetel. Uitrusten en relaxen is zalig.
Maar nog steeds:
;-)
Welke uitspraken passen momenteel helemaal bij jullie zelf? En wat doen jullie er mee? Pinnen jullie ook op Pinterest? Hangen jullie tekstje uit? Schrijf je ze ergens op? *gigantisch benieuwd*
Nog wat inspiratie nodig, kijk dan hier!
P.s.: later deze week nog wat naaigerelateerd gedoe ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 reacties

  1. ik ben quote-verslaafd! als ik aan het fitnessen ben heb ik zo een mantra in mijn hoofd (winners have a plan, losers an excuse) of nog eentje (one more!)
    in de keuken hangt het hostee manifesto mooi ingekaders los voor mijn neus en in op de spiegel bij het toilet hangen kaartjes vol inspirerende spreuken, vooral die met zelfvertrouwen te maken hebben, want daar heb ik het soms moeilijk mee. en ja, ook een pinterest bord vol…waar ik ooit nog wat mee van plan ben :-)

  2. Ik heb op Pinterest ook een 'quotes' bord en ik denk dat de helft ervan re-pins zijn van jou ;) Je hebt een goed oog voor leuke woorden.
    Voor mij past voor de moment vooral "note to self: relax". (Troubles @ work zorgen altijd voor stress) Ik ga die denk ik printen, lamineren en in mijn agenda stoppen ;)
    Ik kijk al uit naar de naaigerelateerde post.

  3. Quotes kunnen enorm helpen aan je gemoed of om het weer even aan te kunnen … ik pin ze ook. En mijn kast hangt vol :-) Het is de kunst om die confetti elke dag te vinden, ookal is het maar een heel klein beetje. Mijn favorite quote: Wat je loslaat, laat vaak zichzelf los (Bond Zonder Naam)