Instagram

5 x inspirerende Instagram-accounts!

Ik ben nog steeds zwaar fan van Instagram, ondanks hun mottig algoritme en de bergen reclame die je dezer dagen steeds vaker over je heen krijgt. Genieten doe ik, van al het moois die ik er zie passeren. Bovendien blijft het platform een inspiratiebron van jewelste. Al probeer ik dezer dagen niet te impulsief over te gaan tot kopen als ik iets tofs zie passeren. Maar laat ons zeggen, ’t is moeilijk! Zo leerde ik via Instagram het merk Sleep No More kennen. Direct verkocht was ik! Ik waarschuw je nu al, ga je kijken dan ben ook jij verkocht! Scroll dus misschien snel verder en check even de accounts die ik deze keer aan jullie wil presenteren! Absoluut te volgen, al zeg ik het zelf.

Instagram

Mycircus_my3monkeys 

Scroll je door Veerle haar feed, dan overvalt er je een ware rust. De zand-tinten vind ik heerlijk en alles is zowat in dezelfde stijl. Ze slaagt erin zowel foto’s van haar kinderen als van interieur met elkaar te combineren. ’t Verveelt werkelijk waar nooit! En wanneer je een doos met eitjes hip kunt weergeven op Instagram, dan weet je wel genoeg zeker?

Instagram

siem_devos

De feed van Siem ontdekte ik toen zij een pakje van mij over kocht. Ze tagde mij even later in een aan-foto en daarna was ik helemaal verkocht. Elke foto opnieuw vind ik een schot in de roos. Naast het feit dat haar kinders geweldig pakken op foto, droom je weg van het huis waar Siem in woont. Allé, ikke toch… zalig schoon ziet het er uit met als grootste troef haar vloer, omg, haha!  Oh ja, ook zij heeft iets met eitjes! En alsof dat alles nog niet genoeg is: ze naait en maakt geweldig schoon gerief!

Instagram

marie_v_l

Geen idee meer wanneer ik de feed van Marie leerde kennen, maar ook bij haar was ik direct verkocht. Ze maakt de beste badfoto’s van haar twee zonen en ze heeft iets met kniekousen. Alleen al daarom moet je van haar feed houden! Wil je ook nog eens kledinginspiratie opdoen voor je zonen? Dan moet je hier zijn!

Instagram

isabelledelaere

Isabelle is de meter van mijn jongste, maar het is niet daarom dat ze in dit rijtje staat. Ze staat er wel in omdat ze de beste naaister is die ik ken en ongelooflijk schone stukken maakt. Een echte sewing-queen! Veel van haar maaksels komen dan ook op haar feed. Wil je dus naai-inspiratie opdoen, of combineer-mogelijkheden met stoffen? Dan moet je bij Isabelle zijn!

Instagram

eenlepeltjelekkers

De naam zegt het zelf: eenlepeltjelekkers gaat over lekkers, haha! Ik denk dat het de meest perfecte food-ig-feed is, die ik ken. Ik krijg altijd zin in eten als ik haar foto’s zie! Vaak zo puur en met veel respect voor de voedingsmiddelen. Een hele andere dus in dit rijtje maar desondanks meer dan de moeite om te volgen!.

Welke Instagram-Accounts vind jij de moeite om te volgen? Laat het ons weten! 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 reacties

  1. Lap! Ik heb gekeken en ben verkocht ? Met hopelijk warme dagen in vooruitzicht kan het nooit kwaad om nog extra bodies te kopen ? Vallen ze op maat?

    1. als je grote kinderen hebt neem je beter een maatje groter al vallen ze redelijk! C is nu een goeie twee maanden en draagt de eerste maat maar ik weet niet als dat nog een maand meegaat! Voor b zitten ze perfect en hij kan er nog wat in groeien

  2. Ja! De feed van Siem is zo mooi! En dankje voor de andere tips. Ik ben stiekem altijd een beetje jaloers op mensen die er in slagen al hun foto’s zo perfect op elkaar af te stemmen. Alleen al daarom verlang ik tot we verbouwen, zodat ons decor ons toelaat om voor alle fotogenieke momenten een fotogenieke achtergrond te hebben. :p