Best nine 2016 Instagram

2016 is nog niet helemaal voorbij maar traditioneel kijken we in de maand december terug naar het voorbije jaar. Persoonlijk vind ik dat erg leuk dus de komende periode zullen er nog wel enkele overzichten komen! Vandaag start ik echter met de beste 9 foto’s van mijn Instagram. Daarom niet noodzakelijk mijn voorkeursfoto’s maar toch tonen deze foto’s waar het in 2016 om ging.

Er ging heel wat tijd naar het naaien. Sinds we de deuren van onze webshop definitief sloten kwam er veel quality-time in de plaats. En dus ook veel tijd om achter mijn naaimachine te zitten. In 2017 plan ik minstens evenveel (of misschien wel meer) tijd om te spenderen aan mijn hobby. Misschien overweeg ik nog maar eens om zoveel mogelijk kleding zelf te maken i.p.v. te kopen… Maar dan ben ik nog niet goed over uit, haha.

Veel tijd ging ook naar de kids. Af en toe een ziek momentje maakte 2016 soms ook wel zwaar. Het dieptepunt daarin was Baptiste zijn ziekenhuisopname maar ondertussen ligt die alweer een half jaar achter ons. Duimen dat we zonder opnames de winter doorkomen!

Op Instagram was mijn zwangerschapsaankondiging duidelijk het hoogtepunt. En logischerwijs is het dat ook in ons dagelijks leven. Ondertussen ben ik net geen 20 weken en voel ik stilaan meer en meer leven in mijn buik. We tellen hier hard af maar in tussentijd hebben we nog véél werk. Dus te snel moet het nu ook weer niet april zijn.

Wil je ook een top 9 van Instagram maken? Check dan even deze website! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eén reactie