instagram follow Af en toe deel ik hier eens wat favorieten van de vele accounts die ik volg op Instagram. De laatste tijd word meer en meer duidelijk dat het op Instagram gaat over interactie en elkaar echt volgen. De giga-accounts vallen daardoor al eens door de mand. Een goeie tendens, lijkt me. Het algoritme, dat ik in eerste instantie maar crap vond, ben ik nu enigszins dankbaar. Vooral de laatste tijd krijg ik de feeds te zien die ik echt wil. En dat zijn niet altijd de grootste accounts maar geloof me als ik zeg dat ik voor jullie vandaag terug enkele pareltjes heb klaarstaan. Kijken jullie even mee naar wederom vijf fijne accounts die je eigenlijk maar beter kan volgen?

instagram foflow

Mypink_lemonade 

Stiekem ben ik een beetje jaloers op deze mooie feed. Het sprankeltje roze dat in het leven verwerkt zit van deze instagrammende ergotherapeut is gewoonweg geweldig. Ik ben fan van Saar haar stijl en word altijd vrolijk als ik haar foto’s in mijn feed zie verschijnen.

instagram follow

Babsupnext

Deze relatief nieuwe gebruiker van Instagram weet het helemaal te doen. Barbara brengt het leven zoals het is, met een duidelijke voorliefde voor kidsfashion. Ik leerde ze nog niet zo heel lang geleden in het echt kennen en samen hebben we grootste dromen! En dat ze net zoals ik gebruik maakt van witter kaders, vind ik helemaal geweldig. Ik ben daar namelijk zwaar fan van!

instagram follow

wensje_sofie

Sofie begon ik te volgen omdat ze geweldig naait. Maar naast dat geweldig naaien maakt zij vooral ook hele toffe foto’s. Vaak van haar creaties maar soms ook van haar leven.

instagram follow

Feestkantine

Feestkanine is een feed die ik nog niet zo heel lang geleden ontdekte op aanraden van IG-vriendinnen. Maar ik was dadelijk verkocht en als je gaat kijken dan zal je dat allicht ook zijn. Plaatsje om steeds weer bij weg te dromen, I just love it!

instagram follow

mietaertsen

Om af te sluiten nog een naaister. Eentje die wederom heel schone dingen maakt maar die er ook in slaagt een heel schoon beeld neer te zetten op Instagram. Toch een beetje een feed om stiekem een beetje jaloers op te zijn, haha!

Hebben jullie nog tips? Want nieuwe mooie feeds ontdekken is gewoon altijd fijn. Zeker als je een beetje Instagram-verslaafd bent als ik!  

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 reacties

  1. Er zijn toch echt wel hele mooie Instagrammfeeds eh! Ik had nooit gedacht dat ik er eentje zou kennen die jij nog niet kent maar kijk: je volgt Point.barre blijkbaar nog niet… Oh, en Bovenbende3 moet je ook echt eens gaan bewonderen!

  2. Wauw, Lies, dank je voor de mooie woorden, je doet me blozen. Ik voel me compleet vereerd hier vermeld te worden, op zo’n ‘grote’ blog ? En merci voor de inspiratie, ik lees hier altijd graag mee!

  3. Amai, Lies, wat een eer om hier een plaatsje te krijgen! Zo’n leuk compliment. En weer wat inspiratie erbij! Een toffe rubriek deze. Trouwens, telkens ik opnieuw naar je nieuwe blog surf, denk ik hoe mooi en overzichtelijk ie is geworden. Good job!