De ‘Jaanu Dress’ van Straight Grain en Twee Emmerkes Water stond al op de planning sinds het patroon werd uitgebracht. Ik was namelijk onmiddellijk verkocht. Het zwangere lijf zorgde echter voor vertraging en allerlei miserie tijdens het naaien ervan.
Ik kan hierover bladzijden vullen maar laten we het erop houden dat bijna elke naad wel een keertje het tornmes heeft ontmoet en er veel gevloekt werd, bijzonder veel…
Maar het eindresultaat van die Jaanu dress, daar ben ik reuzeblij mee! Ik excuseer mij nu al voor de overdaad aan foto’s van een overactieve Axelle. ;-)
`
jaanu dress
Ik ging voor maatje 2 jaar van de Jaanu dress, ideaal voor deze winter, en koos voor de Elena-versie zonder zakken! Zolang het kind die dingen niet gebruikt kan ik mezelf de moeite besparen, denk ik dan.
jaanu dress
Tijdens het nemen van de foto’s was Axelle behoorlijk uitgelaten, zocht ze stenen, gooide ze met stenen, rende en dolde ze en draaide ze in het rond. Met alle gevolgen van dien trouwens, want de fotoshoot eindigde met geschaafde knietjes.
Mooi naar de camera kijken zat er niet in maar oh wat vind ik de foto’s heerlijk schattig.
Ik koos voor een super zacht stofje, ook al wordt dit eigenlijk afgeraden omdat de plooien in een stijvere stof beter uitkomen. Maar ik vind het perfect.
Het contrast van licht naar donker is zo mooi en de kleine sterretjes die het stofje sieren maken het gewoon af. I’m in love!
jaanu dress
Vergeven jullie mij de overdaad aan foto’s?
Cardigan bij Next
Kniekousen bij Kousen & Karton
Schoenen bij La Redoute

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

41 reacties

  1. Oh, man, alleen al voor dat stofje zou ik terug beginnen naaien.
    En gelukkig heb ik genoeg kindjes om het niet meer te voelen kriebelen als ik zo'n vrolijke, uitgelaten peuter zie :)

  2. Je kan niets anders dan veel fotos trekken: een super schattig meisje in een heel leuk kleedje. Het resultaat van het kleedje is super, heel leuke stoffenkeuze. En aplausje voor je vastberadenheid. Een zwanger lijf en het naaien dat niet direct, ik zou opgegeven hebben ☺