jaaroverzicht

Een top 10 om u tegen te zeggen

jaaroverzichtJanuari is al goed voorbij de helft. Sta mij toch toe nog even terug te blikken op 2017. Ik doe dat namelijk graag. En ook al deed ik dat al een beetje, wat betreft de blog was er hier nog niks speciaals te doen. Niet van mijn gewoontes maar laten we het erop houden dat ik het druk heb. Bezige bij moest wat gas terugnemen, nog steeds eigenlijk, en laat in haar hoofd duizenden gedachten en plannen malen. Maar dat is voor later. Vandaag presenteer ik jullie de top 10 van meest gelezen berichten in 2017. 

 

Zwanger worden, toch gewoon een kwestie van goed plannen?

Dat veel mensen wakker liggen en zich herkennen in dit thema, daar twijfel ik niet meer aan. Toen dit artikel gepubliceerd werd, ontplofte de blog bijna. Nooit eerder had ik zoveel bezoekers op één dag op mijn blog. Het bericht werd door meer dan 7000 unieke bezoekers gelezen en dat overkwam mij nog nooit op zo een korte tijd.

Hé jij daar, moeder aan de schoolpoort

Nummer twee gaat naar een al bijna even veel gelezen bericht. Toen in september Axelle een hele zware driftbui kreeg op school en ik dit van mij afschreef, bleek ik duidelijk niet de enige zijn die dit voor heeft met zijn kinderen. Wat wel bleek uit de reacties, niet overal zijn de schoolpoort-moeders zo lief als die bij mij…

Tutorial van de giraf!

Hoog tijd voor een nieuwe versie van dit oude blogbericht. Het is het patroon van de giraf en eigenlijk is het een heel triest bericht, die ik in mijn begindagen schreef. Ik weet wat te doen na mijn stage…

Start to Bullet Journal

Vorig jaar was er massaal veel interesse in het opstarten van een Bullet Journal. Dat bleek ook uit mijn cijfers en het aantal keer dat er gezocht werd op Bullet Journal. Dit jaar alleen maar meer dus want ondertussen ben ik een beetje verslaafd. Houden jullie al een Bullet Journal bij? Zo neen, het is het ideale moment om door te klikken…

Inspirerende verhalen #2: Eva Tuytelaers

Het zal je niet verwonderen dat Eva haar verhaal heel vaak gelezen werd. Het is dan ook aangrijpend en inspirerend tegelijkertijd.

Doopsuiker en geboortekaartje van Céleste

Wat ben ik blij dat deze in de top 10 staat want ik werkte heel hard aan Céleste haar kaartje en doopsuiker. En jullie waren enthousiast, en ik eigenlijk nog veel meer.

Hoe ik mijn Instagram-foto’s bewerk!

Ik krijg heel vaak vragen over hoe ik alles doe en af en toe vertel ik jullie al eens iets. Dat wordt gesmaakt en zoals ik me voornam breng ik in 2018 meer van dit…

Inspirerende verhalen #8: als ouder zijn je op de proef stelt

Wederom een verhaal uit de reeks inspirerende verhalen. Een verhaal die naar de keel grijpt, nog steeds als ik het lees.

En dan staat de wereld heel even stil…

Wanneer ik heel persoonlijke dingen breng, lezen jullie meestal massaal mee. Maar de steun die ik na mijn valpartij op 35 weken zwangerschap kreeg, is niet te beschrijven. Dank daarvoor, heel veel dank!

Omdat het leven meestal anders uitdraait…

En dan is er nog dat pesten… Ik lees dit bericht zelf nog vaak terug want stiekem ben ik trots dat ik dit heb durven publiceren.

Ik ben best blij met deze top 10 want er staan best wel wat artikels in waar ik trots op ben. En dat persoonlijk door jullie nog steeds gesmaakt wordt, dat is duidelijk…Meer van dat zeker in 2018?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments