U gelooft het misschien niet maar er wordt hier nog steeds veel genaaid!
Tijd dus om jullie een blik te laten werpen op een creatie waar ik zelf behoorlijk blij mee ben: een Janneke voor Axelle! Dat moest er wel eens van komen.
Dit prachtig en super eenvoudig te maken patroontje, dat bovendien gratis te verkrijgen is, zat al een tijdje  in mijn gedachten.
Op een avond ging ik aan de slag en enkele uurtjes later rolde het resultaat al van onder mijn naaimachine. Dat is nu zo een zes weken, gok ik, geleden. Foto’s nemen lukt hier tegenwoordig niet goed. Alleen al daarom mag het hier terug zomer zijn… Of lente, dat is ook al goed!
Een afgewerkt cutie exemplaar want zeg nu zelf, het stofje is zo schattig. Dat in combi met dochterlief doet me smelten…
Om het lieflijke jurkje wat stoerder te maken werkte ik met een zichtbare rits i.p.v. een blinde rits. Een leuk extra detail.

En het kind speelde voor model op een dag dat ze nog steeds hoge koorts maakt en last heeft van een zware oorontsteking! Vandaar hier en daar een beetje een sip gezichtje!

En nu ben ik vooral razend benieuwd als jullie haar een even grote cutie-pie vinden als ik? ;-)

Stof: Kitties bij Diesellove 
Patroon: Janneke bij Sisko by Mieke 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

28 reacties

  1. Wauw prachtig jurkje! Zeker een hoog cute gehalte ondanks je kleine meid ziek is! Veel beterschap voor jullie allen en dat alles vlug terug op zijn plooitje mag vallen!
    En wat trekt je kleine meid zo bijzonder goed op jou!! Mooi om te zien!!
    Liefs Marieke

  2. Ik heb Axelleke al op de schoot gehad en ze was toen al om op te eten! De foto waar Axelle op het pelske ligt, is wel grappig omdat het pelske zo mooi rond haar heen gaat…