Juffencadeau mandje stikken Juffencadeau mandje stikken Enkele weken terug blogde ik over juffencadeau-inspiratie (of voor de meester natuurlijk.) Ik wist toen nog niet goed want ik ervan ging bakken, laat staan de laatste dagen voor het einde van het schooljaar. Met al dat ziekengedoe dacht ik zelf even dat ik voor een gekochte reep chocolade moest gaan. Gelukkig kreeg ik vorige donderdag een spoedcursus mandjes naaien van haar. Zelfs zonder die cursus is dat eigenlijk poepsimpel, maar met stik je het bijna met je ogen toe. *schaterlach*

Ik koos eigenlijk teveel foto’s voor dit bericht maar ik vind dat groen van die mandjes en die appels zo schoon. Zo schijn dat ik het bijna jammer vind dat die mandjes ondertussen al op school staan en niet meer thuis. Ik kan natuurlijk mijn eigenste fruitmand maken, dus laat me dat maar even op mijn ellenlange to-sew-lijst zetten.
Juffencadeau mandje stikken Juffencadeau mandje stikken Juffencadeau mandje stikken Vraagt u zich af waarom ik voor twee juffencadeau’tjes ging? Wel, ééntje voor haar juf en ééntje voor de opvang, want ook zij mogen niet vergeten worden. Gigantisch dankbaar ben ik voor hun werk. Hun werk die trouwens gewoon doorloopt tijdens de vakantie want vanaf morgen staan zij in voor de vakantieopvang. Ik maakte deze ochtend ook nog snel een eenvoudig kaartje  voor beide manden en voilà dat is het dan: simpel, schoon en gezond! De juf zegt Axelle trouwens geen vaarwel, ze wenst haar alleen een goeie vakantie toe. In september staat zij weer klaar voor mijn meid en dat haar hele kleuterleven lang.
Juffencadeau mandje stikken Juffencadeau mandje stikken Rest me enkel alle juffen en meesters een goeie vakantie te wensen en alle ouders veel succes te wensen met het vinden van geschikte opvang en/of entertainment van hun kids in de vakantie. Hier werken we nog door tot half augustus en dan is het tijd voor BERLIJN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 reacties

  1. Ohhh , ik blijf van deze mandjes houden! Jouw verse met die appels is top! Je moet er maar op komen! Ik denk dat ik dat maar gewoon eens ga kopiëren :-)))