Jumpsuit (Pin it & make it #9)

Eerder toonde ik al mijn 9de pin-project in een weekoverzicht maar pas vandaag werd het project helemaal afgewerkt. Het plaatsen van de drukknopen, een job’ke die ik niet graag doe. Omdat maatje 68 vandaag al te klein is, maakte ik een maatje 74. Het verschil tussen de twee maten is groot en dat zie je op de foto’s. IMG_9489Vooral aan de hals is er nog meer lijf nodig, maar ook de armpjes en beentjes mogen nog wat groeien. Echter, daar los ik het te-groot-zijn-probleem mooi op door de boordjes om te slaan. Toch ben ik blij dat ik niet maatje 68 verlengd heb, want dat kind groeit echt als kool. In no time zal ook maat 74 hem als gegoten zitten.

En ook al is dit geen héél bijzonder naaiproject, is het best eenvoudig te maken… Het maken van kleertjes voor mijn kleine man, dat vind ik zalig! Genieten jullie nog even mee van een bijna-zes-maander die om op te eten is? De rode wangetjes moet je erbij nemen, Baptiste is nog altijd in strijd met ziektekiemen…

Jumpsuit Kiind Liesellove IMG_9447 IMG_9467 IMG_9476IMG_9545 IMG_9558

Stof uit eigen voorraad
Patroon: Jumpsuit – Kiind

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Comments

      1. Nu valt mijn frang dat ik ook vooral naar zijn guitig kopke heb liggen kijken. Geen idee hoe die jumpsuit er uit ziet haha, ik scroll weer even naar boven. Zo’n schattig ventje!

  1. Wat een cutie!!! Zo fotogeniek zelfs als ie ziek is!!

    De jumpsuit is echt leuk, en groot gelijk dat je wat groter maakt, ze groeien zo snel!!

    Allez, ben dus niet de enige die geen held is met drukknopen!