IMG_3540Dat Axelle 3 is geworden, dat konden jullie deze week niet missen op de blog en Instagram. De feest-ouftit voor haar dagje, toonde ik eerder deze week. Maar ik naaide ook nog een simpele jurk die ze kon aantrekken om naar school te gaan, om daar haar verjaardag te vieren. Heel basic eigenlijk want ik tekende een loszittend t-shirt over en verlengde tot een jurk. De inspiratie voor de boordstof haalde ik bij haar.

Gezien ik dezer dagen helemaal in to cameo-toestanden ben, flockte ik een 3 op de jurk. Supersnel klaar en toch een mega tof resultaat. Zeker als je het afwerkt met wat extra bling bling. Soms moet het echt niet meer zijn… Al denkt Axelle daar duidelijk anders over. Nope, geen enthousiaste foto’s, ze vindt dat we er al genoeg maken dezer dagen. Maar soit, mama is blij met dat eenvoudig jurkje en wil het daarom hier toch graag tonen. Heeft iemand trouwens interesse in het patroontje hiervan, dan zet ik het op de blog? (Niet dat er echt veel patroon aan is maar allé ge snapt wat ik bedoel hé?)
IMG_3547IMG_3549 IMG_3578

Trouwens, in alle drukte en vooral ziekte van Juni vergat ik de winnaars bekend te maken van de Tadaazwedstrijd. Dus bij deze… tadaaz tadaazNemen jullie even contact met mij op? Dan stuur ik de kortingscode’ door naar jullie! Voor alle anderen, Tadaaz blijft geweldig als je toffe en hippe kaartjes nodig hebt en wie weet win je een nieuwe give-away.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 reacties

  1. Ik vind ze héél stoer zo :-) En tegelijk zo schattig!
    En ook: o nee …. ik heb hier een leuke give away gemist :-(
    Bij ons is er maandag eentje jarig, onze jongste zoon wordt twee jaar. Ik had allerlei plannen om een feestoutfit te naaien maar de tijd heeft mij weer ingehaald dus dat wordt shoppen morgen ;-)