Het is niet dat ik er een stelling van kan maken, maar volgens mij zijn we in het huidige economische klimaat allemaal op zoek naar manieren om te besparen. Als het gaat over reizen, gaf ik al eerder tips over hoe je dat kan aanpakken. Vandaag voeg ik daar graag een nieuwe tip aan toe: de Kate Deals van KBC Mobile. Die app staat sowieso al bekend om z’n gebruiksgemak en klantvriendelijkheid. Maar wist je dat je er fantastische aanbiedingen in kan terugvinden waarmee je op slimme manier kunt besparen? Ook voor de reislustigen onder ons is die app trouwens erg interessant. Er is namelijk een rubriek ‘Reizen en uitstappen’ waardoor je tal van kortingen in deze sector kunt scoren.

Haal het meeste uit de Kate Deals

Ik werd tijdens de coronaperiode klant bij KBC en dat eenvoudig weg door de app te installeren en daar de nodige procedures te volgen. In die periode vanop afstand alles regelen was gewoon zalig. Het werd me snel duidelijk dat KBC Mobile niet alleen bedoeld is voor het beheren van je financiën, maar er zoveel meer mee mogelijk is. Zo biedt Kate voortdurend nieuwe deals aan in de app. Het loont dus om regelmatig te controleren welke aanbiedingen er beschikbaar zijn.

Soms zijn aanbiedingen kortdurend beschikbaar, anderen kun je gedurende een langere periode gebruiken. De categorieën waarin je deals terugvindt zijn:

  • Eten & drinken
  • Winkelen
  • Vrije tijd & ontspanning
  • Huis, tuin & dier
  • Reizen & uitstappen
  • Telecom & energie
  • Mobiliteit
  • Gezondheid
  • Varia

Bespaar op reizen met de Booking.com – Kate Deal

Ben je van plan de komende tijd te reizen? Dan is de Booking.com – Kate Deal een top manier om geld te besparen. Met deze aanbieding krijg je tot het einde van het jaar 4% korting op alle boekingen die je via de app doet. Het proces is eenvoudig. Open de KBC app en navigeer naar het gedeelte met Kate Deals. Onder reizen & uitstappen vind je de Booking.com deal. Volg de instructies om de kortingscode te activeren en maak vervolgens je boeking via Booking.com. De 4% korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen. Supersimpel dus.

Vakantie geboekt, en nu?

Als je hotel of vakantiewoning vastligt, eindigt het natuurlijk niet. Misschien heb je nog wat extra spulletjes nodig voor je vakantie? Althans, hier is dat meestal toch. Vergeet dus zeker niet nog even door alle Kate deals te scrollen, want wie weet is er wel een partner die je bij je aankopen helpt besparen. Zo koop ik bijvoorbeeld vaak bij Hema spulletjes ter entertainment onderweg en blijkt nu dat Kate ook hier een deal voor heeft. Nog de rest van het jaar krijg je 3% cashback op je aankoopbedrag in de webshop. Hoe cool is dat?

Conclusie

De KBC Mobile app met de Kate Deals is een krachtig hulpmiddel voor het beheren van je financiën en het slim besparen op alledaagse uitgaven. De aanbiedingen die de app biedt, zijn niet te missen kansen om te besparen op reiskosten en andere dagdagelijkse uitgaven. Op zoek naar meer informatie over de deals? Klik dan hier even door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.