babyvoedinglijn

Ken jij de Nutricia babyvoedinglijn?

Vergis je niet wanneer je in de titel van deze blogpost Nutricia en babyvoedinglijn leest. Je zou misschien kunnen denken dat ik het productengamma van Nutricia ga voorstellen. “Wat kan ze anders bedoelen met babyvoedinglijn?” Niks is echter minder waar! De babyvoedinglijn van Nutricia is namelijk een service waarbij voedingsdeskundigen klaar staan om je vragen omtrent voeding (van jezelf tijdens de zwangerschap of over de voeding van je kindje) te beantwoorden. 

De service is helemaal gratis en iedereen mag dus vragen stellen en/of advies vragen. De babyvoedinglijn contacteer je via telefoon, e-mail, chat of WhatsApp. Bovendien krijg je heel snel antwoord (tijdens de kantooruren uiteraard.) 

Omdat ik zelf met heel wat vragen zat omtrent het fulltime kolven, stuurde ik hen dan ook een mail om hun service uit te testen. Ik omschreef mijn onzekerheid, want voor de bevalling had ik best veel schrik dat ze in het verloskwartier mij toch richting borstvoeding gingen pushen, en vroeg daarom specifiek om kolftips. De volgende werkdag ontving ik al een antwoord en namen ze ook telefonisch contact op.

Zelf vond ik het heel erg fijn om geen veroordelende mail terug te krijgen met tips omtrent kolven erin verwerkt. Het is ook fijn om te weten dat je met professionelen contact kan opnemen met je zorgen zonder dat je persé je huis uit moet of een dokter moet lastig vallen. 

Waarom ik dit deel met jullie? Ik ben natuurlijk nog altijd ambassadeur van Nutricia en deel daarom graag alle weetjes over hen. Maar het is vooral doordat ik ambassadeur werd, dat ik te weten kwam dat deze hulplijn bestaat. Daarvoor had ik hier nog nooit van gehoord en was Dr. Google mijn beste vriend op dat vlak. Maar we weten allemaal dat Dr. Google niet altijd even correcte informatie geeft. Integendeel, Dr. Google laat je zorgen soms alleen maar toenemen.

Weet dus als je met vragen over voeding zit en je net zoals ik niet steeds een dokter, Kind & Gezin en/of vroedvrouw wil contacteren, je bij de hulplijn van Nutricia terecht kan. Zij helpen je graag verder!
–> Bel gratis 0800 16 685
–> Whatsapp: +32 471 13 43 00

** Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Nutricia.
Advertisement

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

  1. Lieve schat, dus we laten het gezondheidsadvies over onze kinderen over aan een multinational?
    Ik heb niks tegen gesponsorde blogposts, indien open communicatie hierover , is bij jouok hoor) en mijn 3 kinderen kregen heus wel potjes babyvoeding… maar de grootste bezorgdheid van multinationals is winst maken, niet echt onze gezondheid…. bvgroeimelk… platte commerce … echt waar … inhet leven geroepen om duurdere melk te kunnen verkopen.. je moet me niet geloven, maar ik moest toch eventjes mijn ei kwijt. Bij deze☺️. Zoals je zelf soms zegt: niet van de wijs laten brengen door anderen en doen waar je zelf in geloofd

    1. Ik sta 100 procent achter mijn samenwerking met Nutricia. Zij laten mij vrij in de content die ik wil brengen en heb hun lijn eerlijk uitgetest. Ze gaven me naar mijn aanvoelen een duidelijk advies. Een bedrijf beoogt inderdaad winst maar de afgelopen maanden leerde ik hen beter kennen en ik geloof oprecht dat zij hun best doen om hun voeding optimaal te maken. En wat ik van hen gebruik is vaak volgens mij vaak gezonder dan mijn eigen bereidingen. Ik doe dus inderdaad waarin ik geloof en ook op deze blog schrijf ik waarin ik geloof. Alle begrip dat je het niet eens bent met me maar vond het belangrijk te duiden waarom ik hierin geloof.