#lieselloveskindof3

Ken je #lieselloveskindof3 al?

#lieselloveskindof3De titel is duidelijk: ken je de #lieselloveskindsof3 al? Het is een # die ik speciaal bedacht voor de foto’s van mijn drie kinderen. Ik probeer elk weekend eentje online te plaatsen. De laatste weken verliep dat wat minder vlotjes gezien de één achter de ander hier ziek wordt. De kindjes zijn ondertussen min of meer op hun plooi. De laatste dagen is het echter mijn beurt. De kans bestaat dus dat er ook dit weekend geen nieuwe #lieselloveskindof3 komt.

Maar, je snapt het concept allicht wel. Mijn drie koddigaards op de foto krijgen, liefst op een zo tof mogelijke manier zonder speciale trucjes en/of bewerkingen. Eén accessoire moet de boel pimpen en de rest is magie.

Ik toon jullie alvast even mijn favorieten sinds ik met de # begon. Wie ideeën heeft mag ze trouwens altijd even laten weten. Want op momenten als deze, terwijl ik meer dood dan levend ben, is er toch nog altijd ergens iets in mij die graag wil voldoen aan mijn eigen opgelegde eisen. In dit geval gaat het over elk weekend een nieuwe #lieselloveskindof3 publiceren. Maar het is niet veel anders dan 40 dagen bloggen. Ook daarin wil ik geen enkele skipdag inzetten… Call me crazy, maar hey, that’s me!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 reacties

  1. Als ik die foto’s zie passeren op IG, dan smelt mijn hart altijd. Zo schoon 🙂
    Heel veel beterschap!!! De lente mag nu echt wel snel gaan komen, hè…