Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Ken je #lieselloveskindof3 al?

2 maart 2018
#lieselloveskindof3

Ken je #lieselloveskindof3 al?

2 maart 2018

#lieselloveskindof3De titel is duidelijk: ken je de #lieselloveskindsof3 al? Het is een # die ik speciaal bedacht voor de foto’s van mijn drie kinderen. Ik probeer elk weekend eentje online te plaatsen. De laatste weken verliep dat wat minder vlotjes gezien de รฉรฉn achter de ander hier ziek wordt. De kindjes zijn ondertussen min of meer op hun plooi. De laatste dagen is het echter mijn beurt. De kans bestaat dus dat er ook dit weekend geen nieuwe #lieselloveskindof3 komt.

Maar, je snapt het concept allicht wel. Mijn drie koddigaards op de foto krijgen, liefst op een zo tof mogelijke manier zonder speciale trucjes en/of bewerkingen. Eรฉn accessoire moet de boel pimpen en de rest is magie.

Ik toon jullie alvast even mijn favorieten sinds ik met de # begon. Wie ideeรซn heeft mag ze trouwens altijd even laten weten. Want op momenten als deze, terwijl ik meer dood dan levend ben, is er toch nog altijd ergens iets in mij die graag wil voldoen aan mijn eigen opgelegde eisen. In dit geval gaat het over elk weekend een nieuwe #lieselloveskindof3 publiceren. Maar het is niet veel anders dan 40 dagen bloggen. Ook daarin wil ik geen enkele skipdag inzetten… Call me crazy, maar hey, that’s me!

View this post on Instagram

My Baywatch-team ๐ŸŒŠ๐Ÿฌ๐Ÿ– Zij zijn klaar voor Australiรซ, mama nog niet helemaal. Maar binnen drie weken vertrekken we met ons eigenste reddingsteam naar de andere kant van de wereld. Nu nog wat pleps op de foto maar wacht tot ik deze herneem op het strand. Ik kan al niet meer wachten… ๐Ÿ– . . . . . #lieselloveskindof3 #childhoodunplugged #enchantedchildhood #momswithcameras #uhm_kids #magicofchildhood #documentyourdays #thehonestlens #mytinymoments #our_everyday_moments #letthembelittle #runwildmychild #heaventhrumylens #nevernottakingpictures #kidsforreal #pixel_kids #themagicofchildhood #dailyparenting #the_sugar_jar #childrenseemagic #cameramama #littlepiecesofchildhood #jj_its_kids #clickinmoms #pixelkids #simplychildren #ourcandidlife #worldoflittles #childofig #whptwinning

A post shared by Lies * Travel & Mom Life * (@liesellove.be) on

 

3 Comments

 • annesplek 3 maart 2018 at 08:32

  Wat een leuk concept x!

 • Anneke 3 maart 2018 at 09:44

  Als ik die foto’s zie passeren op IG, dan smelt mijn hart altijd. Zo schoon ๐Ÿ™‚
  Heel veel beterschap!!! De lente mag nu echt wel snel gaan komen, hรจ…

 • Moederschip 3 maart 2018 at 10:11

  Oh wat een heerlijk concept! Ik zou er wel eentje willen zien in de sneeuw, maar organisatorisch zal dat een hele uitdaging worden vermoed ik ๐Ÿ™‚

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×