Tegenwoordig vind ik het weer erg fijn om met lijstjes bezig te zijn. Ik postte hier al eerder een Sinterklaaslijstje (voor de kindjes natuurlijk) en eentje voor volwassenen, met het oog op de feestdagen. Ik krijg er echter geen genoeg van en wil je de komende tijd graag nog wat inspiratie geven. Deze keer wederom door te focussen op onszelf. Want elk jaar opnieuw krijg ik de vraag: “Waarmee kan ik je een plezier doen?” Ik verjaar namelijk ook in december, waardoor verjaardag en feestdag meestal aan elkaar gekoppeld wordt. Als ik echter uit het niks een antwoord moet geven, kan dat nogal eens een uitdaging vormen.

Dus ik maak lijstjes. Wist je trouwens dat je wenslijstjes ook heel gemakkelijk kan delen via lijstjestijd.be? Is het nu voor een geboorte, verjaardag, feestje of de eindejaarsperiode? Je maakt er heel snel een wenslijstje aan en je kan de link aan iedereen bezorgen die jou de vraag stelt wat je leuk vindt. Trouwens, het hoeft niet altijd per se een fysiek en duur cadeau te zijn. Inspiratie geven doe ik alvast opnieuw in dit blogbericht!

Een zelf-maak-bon

Misschien droom jij er wel eens van (ik alvast wel) om een dagje verwend te worden. En op zich maakt het dan niet zoveel uit hoe… Bij mij toch zeker niet. In je wenslijstje een dergelijke vraag steken is bijgevolg ideaal. Bedenk een leuk testje en geef een bepaalde richting aan wat jij verstaat onder verwennen. Zijn er dingen die je héél specifiek niet tof vindt, dan kan het interessant zijn deze er ook bij te zetten. Geen inspiratie waar jij van droomt? Denk niet te ver: ontbijt op bed, een manicure, voetjes onder de tafel mogen steken, een week de was die overgenomen wordt, … Je kan dus heel richtinggevend zijn maar je kan je ook compleet laten verrassen!

Dress up

Je dacht er misschien nog nooit zelf aan, gewoon omdat je schrik hebt voor een verkeerde keuze of verkeerde maat; maar durf eens kleding te vragen. Random de keuze aan de ander overlaten is misschien moeilijk. Maar ga op zoek naar enkele favoriete items en zet deze op je lijstje. Zo vond ik bij wenz-mode.be een aantal toffe blazers waarmee manlief me absoluut een plezier mee zou kunnen doen! Zet je dit op je lijstje? Zet er dan duidelijk je maat bij! Een ander idee is dat je geld inzamelt om je favoriete kledingstuk te kopen!

Kitchenaid!

Oké, I know, een Kitchenaid dat is een prijzig toestelletje! Maar het is wel iets waar ik al jaren van droom. En ik veronderstel dat er hier misschien ook heel wat lezers zijn die altijd al watertandend naar dit toestel kijken. Pittige investering en de kans dat één iemand je dit cadeau schenkt is misschien niet groot! Nu goed, je kan altijd proberen en anders zet je dit als enige op je wenslijst en weten mensen dat ze je best een centje kunnen schenken! Dat is win = win hé mannekes!

Moccamaster

Wanneer ik er op Instagram iets over post, krijg ik altijd gigantisch veel vragen over mijn fantastisch koffieapparaat van Moccamaster. Ikzelf moet het dus niet meer op mijn lijstje zetten maar deze in Nederland handgemaakte koffiezet is een absolute must als je koffie-liefhebber bent. En het staat ook nog eens erg mooi in je interieur!

Nog inspiratie nodig? Dan kom ik hier binnenkort met een laatste lijstje nog eens op terug! Maar waar wacht je op? Lijstjes aanleggen, dat is gewoon fijn en het kan het hele jaar van toepassing zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eén reactie