Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Kid’s Clothes Week

19 oktober 2014

Kid’s Clothes Week

19 oktober 2014
kid's clothes week

Morgen is het weer van datte: kid’s clothes week met als thema “Storybook”. Dat leverde hier alvast bakken inspiratie op. Laat ons hopen dat we de plannen kunnen waarmaken… 
7 dagen lang elke dag een uurtje naaien zal me echter niet lukken. Komend weekend vertoef ik in Spa voor het tweede Femma Naaiweekend en op zondag 26 oktober staan we op het Stoffencircus in Rotterdam. Maar die verloren dagen wil ik compenseren door extra intensief te naaien in het begin van de week! 
Op het programma:
Patroon: ‘Tinny Dress’ – Straight Grain

Patroon: aangepast patroon basisjurk Stof voor durf-het-zelvers
Stofkeuze: Roodkapje bij Liesellove


Patroon: eenvoudig rimpelrokje
Verder hoop ik op het afwerken van mijn project in de naailes: de hoodie van Heidi & Finn en streef ik naar het maken van een winterjas voor Axelle! Dat krijgen we nooit geklaard op die paar dagen maar allé dan weet u toch waar ik mee bezig ben… 😉 
Ondertussen ben ik nog altijd bezig met mijn 30 day challenge en tjah gisteren kreeg ik een wel erg gepaste opmerking: je vergat een rustdag in te plannen. Had ik net even over het hoofd gezien…. 😉

4 Comments

 • Gaëtane 19 oktober 2014 at 19:48

  Gij zijt toch echt een ambitieuze madam eh ;-)! Zie idd maar dat je af en toe wat rust in plant :-), heel belangrijk! !

  • Liesellove 19 oktober 2014 at 19:52

   Klopt helemaal… ik moet er inderdaad op letten maar plannen lijkt me wel te helpen en ik kan ondertussen foert zeggen… zelfs tegen mijn challenge 😉 en het vooruitzicht van binnen twee weken een weekje verlof doet goed 🙂

 • mayakebe 19 oktober 2014 at 20:38

  zo leuk 🙂
  vraagje
  ik zie die naaiweekends voorbij komen op de blogs die ik volg … maar hoe kan je daar aan mee doen ????

  • Liesellove 20 oktober 2014 at 04:13

   bij Femma was het gewoon inschrijven, ik denk dat ze er volgend jaar wel terug eentje doen 🙂 en anders zelf organiseren? 😉

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×