Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Kid’s Clothes Week

28 oktober 2014

Kid’s Clothes Week

28 oktober 2014
Ondertussen is het alweer voorbij! Na het jurkje werd het hier echter stil. Toch werd er nog genaaid en slaagde ik er, op het weekend na, in iedere dag minstens 1 uurtje te naaien. 
Er ligt nog een onafgewerkt stuk op de naaitafel maar de hoodie van Heidi & Finn kan ik hier wel al showen! 
Het project werd gemaakt in de naailes. Ik leer daar echt van alles bij en ben dus blij dat ik onmiddellijk bij de gevorderden kon starten. Bijgevolg durf ik het nu perfect aan knoopsgaten te maken in een tricot! De knopen kocht ik ooit op een rommelmarkt en leken perfect voor dit project!

Ik maakte voor Axelle de 18 maanden en die zit erg ruim. Perfect om de hele winter gedragen te worden. Ik koos bewust voor een sobere buitenstof: een grijze punta di roma. Axelle heeft al zoveel kleurrijke spulletjes dat sober ook wel eens mocht. De binnenkant werd gevoerd met een glinstertricot die ik meebracht uit Thailand. 

De streepjes lopen niet mooi door. Tijdens het knippen leek het mij onmogelijk om recht op draad te knippen en tegelijkertijd het patroon te laten doorlopen. 
De kap werd niet doorgestikt simpelweg omdat ik dat niet graag zie maar het stoort niet bij het dragen. 
Lieve Axelle stapt hier ondertussen lustig rond. Foto’s nemen blijft moeilijk. Wat kijk ik uit naar het moment dat ze gewoon even wil blijven staan voor het fototoestel… 
Stof: 
Glinstertricot bij Liesellove (uitverkocht.)
Patroon: hoodie van Heidi & Finn

14 Comments

 • Nat 28 oktober 2014 at 12:00

  Mooie hoodie! Ik ga 'm binnenkort maken voor de tienerzoon.

 • bobbyminouch 28 oktober 2014 at 12:18

  Super! Mooi met dat broekje onder!

 • Lies bet 28 oktober 2014 at 13:09

  Mooi! En is dat broekje ook zelfgemaakt? Ziet er ook een leuk stofje uit!

 • GeNi & Just C! 28 oktober 2014 at 15:43

  Het staat haar prachtig!

 • MultiVroon 28 oktober 2014 at 19:44

  Heel mooi!

 • Seija Metime 28 oktober 2014 at 20:50

  Mooie hoodie! Ik overweeg ook sterk om volgend schooljaar 'echte' naailes / patroontekenles te volgen in plaats van de Femma lessenreeksen die ik nu volg. Waar volg jij les want je lijkt mij wel een tevreden leerlinge?

 • 128 28 oktober 2014 at 21:02

  Toffe hoodie! mooi die zachte kleurtjes!

 • Stan nel 29 oktober 2014 at 06:04

  Leuk! En stilzitten voor de foto… Nog lang geduld hebben!

 • Saskia SSeWS 29 oktober 2014 at 07:28

  Sober grijs kan ook mooi zijn hé. Het effect van de (toevallig) verspringende streepjes vind ik trouwens heel tof.

 • Barbara 29 oktober 2014 at 07:35

  Heel mooi!!

 • JoChapeau 29 oktober 2014 at 08:03

  Mooi !

 • Lut Geers 29 oktober 2014 at 23:32

  Prachtig

 • Anoniem 31 oktober 2014 at 12:57

  wat een leuk hoodie!!!
  Wat het stilzitten betreft voor de lens, wil ik je niet wanhopig laten worden, maar het verbeterd er niet te snel op hoor! Op dit moment een 2-jarige en 4-jarige in huis en foto's nemen lukt ook niet echt. Maar dat zal wel liggen aan het feit dat het twee jongens zijn bij mij 🙂
  Eva Devooght

 • de zussen 4 november 2014 at 21:04

  Netjes zo 'sober' 🙂
  zus 3

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×