Ondertussen is het alweer voorbij! Na het jurkje werd het hier echter stil. Toch werd er nog genaaid en slaagde ik er, op het weekend na, in iedere dag minstens 1 uurtje te naaien.
Er ligt nog een onafgewerkt stuk op de naaitafel maar de hoodie van Heidi & Finn kan ik hier wel al showen!
Het project werd gemaakt in de naailes. Ik leer daar echt van alles bij en ben dus blij dat ik onmiddellijk bij de gevorderden kon starten. Bijgevolg durf ik het nu perfect aan knoopsgaten te maken in een tricot! De knopen kocht ik ooit op een rommelmarkt en leken perfect voor dit project!
Kid’s clothes week
Ik maakte voor Axelle de 18 maanden en die zit erg ruim. Perfect om de hele winter gedragen te worden. Ik koos bewust voor een sobere buitenstof: een grijze punta di roma. Axelle heeft al zoveel kleurrijke spulletjes dat sober ook wel eens mocht. De binnenkant werd gevoerd met een glinstertricot die ik meebracht uit Thailand.
Kid's clothes week
De streepjes lopen niet mooi door. Tijdens het knippen leek het mij onmogelijk om recht op draad te knippen en tegelijkertijd het patroon te laten doorlopen.
De kap werd niet doorgestikt simpelweg omdat ik dat niet graag zie maar het stoort niet bij het dragen. Maar een mooi resultaat voor deze Kid’s clothes week, toch?!?
Lieve Axelle stapt hier ondertussen lustig rond. Foto’s nemen blijft moeilijk. Wat kijk ik uit naar het moment dat ze gewoon even wil blijven staan voor het fototoestel…
Stof:
Glinstertricot bij Liesellove (uitverkocht.)
Patroon: hoodie van Heidi & Finn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 reacties

  1. Mooie hoodie! Ik overweeg ook sterk om volgend schooljaar 'echte' naailes / patroontekenles te volgen in plaats van de Femma lessenreeksen die ik nu volg. Waar volg jij les want je lijkt mij wel een tevreden leerlinge?

  2. wat een leuk hoodie!!!
    Wat het stilzitten betreft voor de lens, wil ik je niet wanhopig laten worden, maar het verbeterd er niet te snel op hoor! Op dit moment een 2-jarige en 4-jarige in huis en foto's nemen lukt ook niet echt. Maar dat zal wel liggen aan het feit dat het twee jongens zijn bij mij :-)
    Eva Devooght