Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Kids on tour 2016: een jurk voor Axelle!

30 september 2016

Kids on tour 2016: een jurk voor Axelle!

30 september 2016

kids on tour kids on tour kids on tour

Toen ik vorig jaar al dat moois in ‘Kids on tour’ zag passeren, kon ik alleen maar hopen ooit aan het concept te mogen deelnemen. Mijn hoop werd nogal snel beantwoord met de vraag om aan die van 2016 deel te nemen. Erg lang moest ik daar dus niet over nadenken. Dat mijn maaksel echter iets meer tijd nodig had, daar lezen jullie volgende week alles over. Vandaag toon ik jullie wat ik mocht ontvangen. kids on tour kids on tour

Ondanks het feit dat zij een zonen-mama is, leefde zij zich uit in een jurk, met blinde rits, plooitjes, zakjes en paspel!

Tot de avond van de onthulling had ik werkelijk geen flauw idee wie voor mij, of beter gezegd voor Axelle, iets zou maken. Dat ik Mieke toegewezen kreeg, roept alleen maar dankbaarheid op. Ondanks het feit dat zij een zonen-mama is, leefde zij zich uit in een jurk, met blinde rits, plooitjes, zakjes en paspel! Dat ik tijdens de onthulling onder de indruk was, dat kunt u zich wel voorstellen zeker? kids on tour

Lieve Mieke liet ik nog tot gisterenavond in de stress zitten. Pas dan kreeg ze een aan-foto te zien en kon ze eindelijk relaxen. Haar schrik dat de jurk te klein zou zijn, was voor niets nodig. Integendeel, de jurk is nog wat ruim. Mieke heeft er als het ware rekening mee gehouden dat de kast van Axelle altijd overvol is, want deze jurk kan in het voorjaar van 2017 zeker nog mee! kids on tour

Wil je meer weten over het maaksel zelf? Ga dan even piepen bij Mieke. Zij vond het blijkbaar lastig dat de regendruppels in de plooitjes alle kanten op gingen. Tot ik haar blogbericht las, was mij dat nog niet eens opgevallen. Dus lieve Mieke, super hard bedankt! kids on tour

Check zeker ook eens alle andere deelnemers. En tjah, volgende week leest u hier wat ik naaide.

30/9 – Lucky Mie | Vink

5 Comments

 • Anoniem 30 september 2016 at 08:33

  Ik vind het echt een super jurkje geworden! Die regendruppels die alle kanten opspatten vind ik juist tof! En idd, axell kan nog wel een groeischeutje gebruiken 😉

  • Mieke Jansen 30 september 2016 at 08:34

   Anoniem, dat is dus Mieke (siskobymieke ;)) Iets te gewoon aan reacties op blogspot 🙂

 • Nicky Heyvaert 30 september 2016 at 09:20

  Mooi al die details! Ik ben al benieuwd wat jij gemaakt hebt 🙂

 • Anoniem 30 september 2016 at 12:46

  Hey Lies; leuk gedaan met die paspel aan de zijkanten, originieel!

 • Woohoo by Davina 1 oktober 2016 at 10:52

  Heel mooi jurkje kreeg je!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×