kraamafdeling Toen ik enkele weken terug haar blogbericht las, wist ik wat mij te doen stond eens ik bevallen ben. Foto’s nemen als een zot tijdens de kraamperiode-tijd. We zijn hier helemaal geen ziekenhuisfans (wie wel?!?) maar het verblijf op een kraamafdeling, dat is speciaal. Ik genoot er keer op keer van, en was toen we huiswaarts moesten keren zelfs een beetje triest dat het mijn laatste keer op een materniteit geweest is. Sowieso was ik wel van plan veel foto’s te nemen, zeker sinds mijn fotografie-uitdaging #happythings2017, maar een extra schop onder u kont, dat kan nooit geen kwaad! 

Ondertussen ligt het verblijf op de kraamafdeling alweer meer dan een week achter ons. Het is cliché maar de tijd gaat ongelooflijk snel. Aan mama’s in spé kan ik alleen maar aanraden om er extra hard van te genieten en dat bovendien heel bewust te doen. Waarom ik die tijd daar zo bijzonder vind? Wel, het is eigenlijk simpel: je krijgt er simpelweg de kans om in alle rust je kleintje te leren kennen. En bij enige twijfel kan je je beroepen op specialisten. Want ja, zelfs bij een derde kind kan de onzekerheid soms nog eens toeslaan.

Bovendien genieten we hier altijd extra hard van al het kraambezoek. Ik houd wel van die gezellige drukte die dat nieuwe leven komt bewonderen. Niet iedereen is daar even hard fan van, maar wij hadden niets liever. Ik krijg daar trouwens een heel warm gevoel van, familie en vrienden die allemaal gezellig samen zijn!

En zoals ik mezelf voornam, nam ik héél veel foto’s. Teveel om allemaal online te plaatsen, maar wel om te koesteren in een album. (Lees: als ik er ooit aan start want die van Axelle en Baptiste zijn ook nog niet klaar, haha.) Maar bij deze, een selectie van onze kraamtijd!

kraamafdeling kraamafdeling kraamafdeling kraamafdeling kraamafdeling kraamafdeling kraamafdeling kraamafdeling kraamafdeling kraamafdeling kraamafdeling kraamafdeling kraamafdeling kraamafdeling kraamafdeling kraamafdeling

Wil je verder mee volgen met het wel en wee van ons gezin? Volg ons dan op Instagram en kom regelmatig de blog checken.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 reacties

 1. Groot gelijk!
  Ze zijn allemaal mooi, maar die tweede met dat voetje… <3 Ik heb er ook zo een van ons meisje, nog meer in detail, en die hangt hier ook nog altijd.

 2. Wat een mooie beelden! Ik kan bijna niet wachten tot het mijn beurt is ;) En ik ga je goede raad opvolgen… Heel hard genieten! (eerst die bevalling nog overleven ;) )

 3. Wat een fiere grote zus!! ? Ik hield ook van m’n tijd op de materniteit… Hulp is maar een belletje weg… Bezoek… Een babbeltje met een verpleegster… En vooral uitrusten! Ik zag er niet uit… Jij ziet er zo stralend uit!!

 4. Oh wat een prachtige foto’s, ik word hier wel meteen even ongeduldig op ons kleine meisje. Maar hopelijk blijft ze nog even een paar weekjes zitten.

 5. Super mooie foto’s! Ik vond die kraamtijd verschrikkelijk. Er kwam veel te veel volk en continu. Durfde mijn grens niet aangeven.
  Maar ga het anders aanpakken nu en hoop dat ik ook zo’n prachtige foto’s zal nemen! ?
  Bij jou ziet het er prachtig uit dus g het ook bekijken als gezellig samen zijn!