kraamtijdOndertussen is Estelle al twee weken bij ons. Om precies te zijn twee weken en één dag. Dat betekent dus ook dat de kraamtijd alweer bijna twee weken achter ons ligt. Net zoals de vorige keer, probeerde ik veel foto’s te nemen om deze bijzondere tijd te koesteren. Want de kraamtijd is naar mijn gevoel echt bijzonder. Sommigen kunnen niet snel genoeg naar huis zijn. Ik geniet echter altijd kei hard van die drie dagen. Al waren het er nu eigenlijk maar twee want de eerste dag kwam ik pas om 19 u op de kamer.

Deze keer ging de tijd dan ook gigantisch snel op de kraamafdeling. Twee dagen dat is echt niks. Bijgevolg vergaten we hier en daar foto’s te nemen. De traditionele familiefoto bijvoorbeeld of van het eerste badje. Maar toch namen we weer een heleboel foto’s en enkele daarvan deel ik graag met jullie. Gewoon omdat het een schone herinnering is. Er naar kijken betekent voor mij helemaal warm worden vanbinnen. Warm omdat we ons hart weer konden open stellen voor een vierde kleintje. Nieuw leven, het is en blijft bijzonder. En die eerste dagen, die zijn zo speciaal dat ze sowieso vereeuwigd mogen worden op de blog.

Niet teveel woorden dus vandaag, maar vooral beelden. Beelden over onze kraamtijd!

kraamtijd kraamtijd kraamtijd kraamtijd kraamtijd kraamtijd kraamtijd kraamtijd kraamtijd kraamtijd kraamtijd kraamtijd kraamtijd kraamtijd kraamtijdama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties