kerstcadeautjes kerstkaartjesHet is de leukste tijd van het jaar, of toch zo ongeveer. Kerst is datgene wat de winter leuk maakt. Ik houd ervan! ‘t Zijn echte hoogdagen voor mij. Al moet ik bekennen dat dit jaar de kerstdecoratie zich beperkt tot een kerstboom. Tijdsgebrek, weet u wel. Maar de kindjes vinden hem geweldig en dat is heerlijk. Dat er onder die boom ook pakjes komen, daar zijn ze mogelijks nog meer enthousiast over. In de laatste dagen voor Kerst moet ik traditioneel nog steeds van alles doen. Bijvoorbeeld mijn wishlist doorgeven, sorry familie die daardoor altijd de Kerstgekte moet trotseren, en kaartjes versturen.

In geval van de kaartjes leerde ik ondertussen er geen kerstboodschap aan te koppelen. Zelden slaag ik erin ze voor Kerst te bezorgen. Bijgevolg gaan we voor een nieuwjaarskaartje, dat is de ergste gevallen nog in januari verzonden kan worden. De laatste jaren werkte ik daarvoor steeds samen met Tadaaz en het zal jullie dus niet verbazen dat ik ook dit jaar terug koos om met hen in zee te gaan. Ze hebben een heel ruim assortiment en zijn ook nog eens ultrasnel. Vandaag besteld voor 14 uur is morgen al in huis! Ook met deze kerstdrukte. Het is dus nog niet te laat hé!

De fotoshoot die vooraf ging aan de kaartjes was te omschrijven als hilarisch en ondernomen in verschillende pogingen. Drie kinderen, kerstlichtjes, donkere kamer… het is niet de ideale situatie. Maar met het resultaat ben ik dan wel weer super tevreden. Ik zei het al eerder: perfect is zo overroepen! En zie je een eigen shoot niet zitten, kies dan gewoon één van hun vele leuke kaartjes uit.

 

Bij Kerst horen er natuurlijk niet alleen kerstkaartjes maar ook cadeautjes. Traditioneel neem ik mij elk jaar voor om tijdig aan onze kerstlijst te beginnen. Net zoals ik mezelf voorneem om voor de anderen ook tijdig cadeautjes aan te kopen. Helaas, ook dit jaar moet ik in de laatste dagen voor Kerst weer op zoek gaan naar de tofste cadeaus. Tot morgen is online bestellen ook nog een optie, mits ze verzenden binnen de dag. Het wordt dus nog spannend, haha.

Wat ik voor de anderen uit onze familie ga kopen, daar heb ik nog geen idee van. Maar voor onszelf heb ik ondertussen wel een wishlist. Via ‘Lijstjestijd‘ stelde ik die trouwens samen. Super handig dit: een verzamelplaats voor alles wat je gezien hebt online, gewoon door te sturen naar zij die een cadeau voor je willen kopen. En bovenal: bruikbaar voor elke gelegenheid en super simpel aan te maken. Ik ben fan, heel erg fan! Mijn volledig lijstje vind je hier maar graag licht ik nog enkel favorieten uit.

Voor de kindjes

Ik zag bij velen voor Sinterklaas al een ‘Dessineo‘ van Jumbo passeren. En eerlijk waar, ik hoor er alleen maar lovende woorden over. Ik ben er dus zeker van dat mijn creatief wezentje hier thuis door het dolle heen zal zijn als ze dit cadeautje kan uitpakken. Het komt erop neer dat je hiermee tekeningen kan projecteren en zo makkelijk figuren op een blaadje kan tekenen. In de doos zitten 30 sjablonen, wat volgens mij al heel veel tekenplezier oplevert. Heel erg grote kans dat de Kerstman dit pakje bezorgt en dat Axelle na de vakantie trots haar tekeningen op school zal tonen. Men raadt dit trouwens aan vanaf de leeftijd van vier jaar, perfect dus!

Céleste is dan weer te klein om dit alles te snappen. Voor haar hoop ik heel erg op deze muurstickers. Want ook al is haar kamertje af, er is nog meer dan voldoende ruimte voor aankleding en decoratie! Zelf kopen ga ik niet doen, want voor haar ligt er al een geweldig schoon kleedje onder de boom van bij mamazoet.be. Baptiste zijn cadeau is trouwens ook al gekocht. Ik houd jullie daarvoor dus nog even in spanning tot na de feestdagen, haha!

Voor mezelf

Elk jaar vervloekt iedereen mij omdat ik nooit lang op voorhand kan zeggen wat ik wil. Vanaf nu houd ik dus op lijstjestijd gewoon bij waar ik van droom. (Volgend jaar weet iedereen dan lang genoeg op voorhand waar mijn hart sneller van gaat slaan, haha.) Je weet nooit dat het cadeaugevers kan inspireren, of ze mee willen investeren in mijn prijzige smaak. #sorrynotsorry

Absolute favoriete van dit moment is het schoenenrek van bij Hoeked, en dan nog liefst de grote versie. Al spotte ik eigenlijk mega veel schoons bij hen, dus een cadeaubon is ook meer dan welkom zodat ik mooi kan sparen tot ik één van de vele spulletjes kan kopen.

Als ik all the way mag gaan, dan ga ik trouwens voor een nieuwe iPhone. Ik weet niet wat het is: ik en nieuwe Apple-apparaten. Op de één of andere manier word ik daar naar toe gezogen. Dus wie weet is de Kerstman wel heel erg lief en valt er uit zijn zak een 8 plus. Ik ben echt héél braaf geweest hoor dit jaar!!!

Nu denk je allicht: “Amaai, die Lies, die is ook niet snel tevreden.” ‘t Is niet dat alles hier van het duurste en het beste moet zijn, verre van. Maar een wishlist mag al eens wat meer zijn. Bovendien ben ik van het principe dat je ook kan sparen voor iets leuks. Een cadeaubon van één van je favoriete winkels is dan ook meestal mooi meegenomen als attentie onder de Kerstboom.

Allé en nu hup naar de winkel om dat hier nog allemaal geregeld te krijgen voor de vakantie begint, of nog snel online bestellen, dat kan deze avond ook nog vanuit onze luie zetel, haha. Wie trouwens nog tips heeft voor cadeautjes voor mannen, laat maar komen hé. #inspiratieloos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 reacties

  1. Ik geef bij ons enkele mannen een adventkalender van conrad.be Ik weet dat de advent voorbij is maar het stukje techniek dat je er in vindt lijkt mij wel tof om te maken en nu hebben ze minder geduld nodig!