Het is hier niet altijd even makkelijk, dat konden jullie de laatsten weken al lezen op de blog. Bijzonder veel creatieve uitspattingen vinden er hier dan ook niet plaats. Snelle projectjes, daar moet ik mijn ontspanning uithalen. Gelukkig bestaan er heel wat toffe projecten die niet al te veel tijd in beslag nemen, zoals de Leather Sweater uit La Maison Victor.
Leather Sweater
Ik koos voor de Leather Sweater voor een effen grijze sweaterstof. De schouderstukjes werden uit dezelfde stof geknipt. Ik gaf ze een extraatje door enkele willekeurige stiksels op de lapjes te naaien. De boorden werkte ik ook af met sweaterstof. Achteraf gezien had ik beter een passend boordstofje gekozen. Haar hoofdje krijg ik maar net door de hals, dus misschien pas ik dat nog wel eens aan…
Het weer liet ons niet toe buiten foto’s te nemen, alsook haar gezondheid… Het is nog maar net iets frisser en Axelle is alweer verkouden en klaagt van pijn in haar oortje. Ik houd mijn hart al vast voor deze winter. Duimen maar dat ze deze keer niet weer zoveel ziek is.
Leather Sweater
Stof: grijze sweaterstof bij Liesellove
Patroon: Leather Sweater uit La Maison Victor
Applicatie Van ikke bij Veritas
Broekje – H&M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 reacties

  1. En hoe je een eenvoudig patroon in unikleur stof toch leuk kan pimpen met stiksels en applicatie. Hopelijk gaat verkoudheid snel over maar zo worden ze groot hé, goed voor de immuniteit.

  2. Echt mooi! Super geslaagd met dat stiksels op de schouders.

    Ik hoop voor jullie dat de winter niet te lang duurt! Wat ze mij altijd zeggen: des te sterker zijn ze als ze wat ouder zijn. En dan rol ik onzichtbaar eens goed met mijn ogen ;-) want misschien is dat waar, maar daar zijn we vet mee naturlijk als ge met een ziek kindje thuis zit…

  3. Tof detail met de stiksels op de schouders! En hier ook grote fan van de applicaties van Van Ikke. Ik maakte een tijdje geleden ook een sweater voor de dochter met dit konijntje :-) Moet er dringend eens werk van maken om deze nog op mijn blog te zwieren!

    Ik duim alvast mee dat dochterlief wat gespaard blijft van de vieze beestjes deze winter! En nog een dikke proficiat met je superschattige zoontje, ik heb hem afgelopen zaterdag bewonderd bij de opening van Mon Depot! ,-)