Legging Emma & MonaHet werd hoogtijd om mijn kleine meid nog eens van nieuw materiaal te voorzien. Ze groeit als kool en kleertjes zijn dan ook héél snel te klein. Ingewikkelde patronen hoeven dus nog even niet. En laat ons eerlijk zijn, tijd voor het moeilijkere werk heb ik op dit moment gewoonweg niet. Maar; een baby, een legging van Emma & Mona en een schattig stofje… meer is er niet nodig om tot een prachtig resultaat te komen.

Het broekje naaide ik in mijn meest gekoesterde stof ooit. Niet meer te krijgen maar anders wordt mijn lap te klein om ook maar iets te naaien. Dus we offerden het op voor de legging. En zeg nu zelf; schattiger dan dit wordt het toch niet hé?!? Wie me trouwens nog aan dit stofje kan helpen, laat maar horen…

Ik naaide een eenvoudige versie met aangeknipte boordjes. Het naaien zelf duurde nog geen kwartiertje. Zo snel zitten die leggings in elkaar. Het was dan ook niet het enige exemplaar die van onder de naaimachine rolde. De rest zie je nog wel eens, maar een baby die begint te kruipen is niet zo makkelijk te fotograferen.

Legging Emma & Mona Legging Emma & Mona Legging Emma & Mona Legging Emma & Mona Legging Emma & Mona Legging Emma & Mona

Patroon: legging bij Emma & Mona
Truitje: Fred & Ginger
Stof uit eigen voorraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties