zes jaar liesellove

Liesellove is zes jaar!

Zes jaar geleden had ik de geweldige ingeving een publieke blog te lanceren. Ervoor waren er al enkele blogs de revue gepasseerd, maar nooit met de intentie een wildvreemde op het web te bereiken. Met Liesellove zag ik het anders en als ik terugdenk aan die tijd, is dat alleen maar met warme gevoelens. Als nieuweling werd ik warm onthaald, ook al (achteraf gezien) was mijn content alles behalve echt de moeite. Een naaiblog van een beginnend naaister… meer moet ik u niet vertellen zeker?

Maar zo werd ik zes jaar terug een blogster en lid van een online community. Ondertussen bracht dat wereldje me van alles op mijn pad. Veel schone dingen maar soms ook moeilijkere verteerbare zaken. Soms overwoog ik daardoor al eens de boel de boel te laten. Liesellove is echter zoals een kindje voor me en ik kan het niet in de steek laten. Zij heeft Lies nodig en Lies heeft Liesellove nodig. En zo zitten we ondertussen aan zes jaar bloggen.

“Geen verplichte rubrieken, geen verplichte postmomenten, geen verplichte inhoud. Ik doe wat ik wil, al zes jaar lang.”

De trouwe volger weet dat de blog al een hele weg heeft afgelegd. Ik schrijf al lang niet meer enkel over naaien, integendeel. Tegenwoordig moet je goed zoeken om naai gerelateerde posts. Ik naai dan nog wel, op de blog mijn projecten zwieren, dat is andere koek geworden. Misschien komt dat wel terug, misschien ook niet… voor mij is het oké wat het is. Want dat is Liesellove, een blog die met veel passie geschreven wordt. Geen verplichte rubrieken, geen verplichte postmomenten, geen verplichte inhoud. Ik doe wat ik wil, al zes jaar lang.

zes jaar liesellove

Dat betekent allicht ook dat sommige lezers gekomen en gegaan zijn, maar dat anderen er dan weer bijkomen. Liesellove, dat zou niet Liesellove zijn als het enkel over naaien of reizen of ouderschap gaat. Het is mijn stekje op het web waar ik voor mezelf een dagboek wil bijhouden. Wist je dat ik nog vaak teruglees? Ik vind dat fijn en zal dat allicht altijd fijn blijven vinden. En zolang ik mijn ei hier kwijt kan, zal ik dat blijven doen.

De afgelopen maanden kwam er minder content online sinds lange tijd. Het schrijven van het boek zat daar natuurlijk voor iets tussen. Maar ook het evenwicht vinden in een gezin met vier kinderen zorgt dat ik niet altijd nog even veel persoonlijke schrijftijd kan vinden. Vroeger zou ik dat erg gevonden hebben maar nu is het wat het is en het is oké. Daarin is het natuurlijk fijn om merken dat daar, aan de andere kant van het scherm, trouwe volgers zitten die vaak of minder vaak komen lezen maar er altijd wel zijn.

“Wat vandaag het belangrijkste is, is jullie danken!”

Ik besloot om Liesellove in een mini-nieuw-jasje te stoppen. Je zal merken dat er in de komende weken nog wat zal bijgeschaafd worden want ik zou ik niet zijn als ik dat niet persé al wil tonen. Geen half werk nu, vind ik toch, maar er zijn nog enkele prullerijen waar ik wil aan werken. Verder ben ik er ook nog niet aan uit of ik het zinnetje “Not Just Another Mommy Blog” er blijf bij zetten. Ook al gaat een groot deel hier over het leven met mijn kinderen, Liesellove is mijn plekje en is zoveel meer dan enkel het verhaal over mijn kinderen. Het is eigenlijk helemaal niet belangrijk maar voor mij op een manier wel.

Ik vier het niet met grootste wedstrijden. Al doe ik misschien nog wel wat. Wat vandaag het belangrijkste is, is jullie danken! Dank jullie allemaal om hier zo massaal te komen meelezen in de afgelopen jaren. Ik hoop dat ik nog lang mijn verhalen met jullie mag delen en ook in interactie kan gaan. Het is het schoonste wat een blog kan krijgen: een geïnteresseerd, lezend publiek. Dank je, 1000 x dank je.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 reacties

  1. Ik wil vooral jou bedanken want door deze blog heb ik een fantastische madam leren kennen, heb ik heerlijke workshops mogen volgen en heb ik heel veel leuke stofjes gekocht (waarvan ik sommige nog steeds koester).

  2. Heerlijk om mee te mogen lezen! Dank je wel.
    Herkenbaar … geen vaste rubrieken, geen vaste dagen, maar posten wat jouzelf bezig houdt of inspireert.
    Je blog heeft een leuke, frisse make-over gekregen.
    Nog veel mooie blogjaren erbij gewenst.
    Groet, Ilse