Als je mag testen voor de Melkbrigade, dan moet je daar geen twee keer over nadenken! Integendeel! Ik koos twee stofjes uit waarvan ik jullie vandaag een eerste resultaat toon. Plan één voor dit stofje was het maken van een rokje. Maar zij was me voor…
Deze unieke stofjes vragen nu éénmaal om originaliteit dus begon ik mijn hoofd te breken over wat ik dan wel zou kunnen maken. Snel kwam ik uit op één van mijn favoriete patronen: de Tinny Dress van Straight Grain en zocht ik een perfect passend stofje in onze garage. Veel meer heb ik daar niet over te vertellen, behalve dan dat dit een toppertje wordt in Axelle haar wintergarderobe!
Foto’s nemen was geen evidentie! Axelle ontdekte sinds kort dat je als peuter ook mag puberen. Ik zou er niet in verschieten als ik binnenkort grijze haren heb…
De foto’s werden dan ook genomen tussen de huilbuien door, want mevrouw wou deze nacht niet slapen. Sinds een paar weken gooit ze steevast haar tutje weg in de hoop dat wij terugkomen en bij haar blijven zitten…
Maar ah, ze is en blijft om op te eten… ;-)
melkbrigade
De kniekousjes maken het geheel trouwens helemaal af, al zeg ik het zelf…
Het kleedje werd achteraan afgewerkt met een zichtbare rits, maar echt veel kan ik daar niet van tonen…
U moet het doen met één foto! ;-)
Nog even voor de duidelijkheid: het stofje van de Melkbrigade zal (voorlopig toch niet) niet te koop zijn, maar Petra brengt binnenkort wel haar collectie kinderkleding voor deze herfst/winter uit! Dus duimen maar dat deze print erin zit…
Nog meer te weten komen over de nieuwe prints?
Kijk dan zeker eens bij P’titsmonstres 1 & 2, Emma & Mona 1 & 2 en Paspelpoezen 1 & 2.
Stof: Paneelstof Melkbrigade & Distrikt Parallels Peach bij Liesellove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

29 reacties

  1. Als foto's met geluid, geur en bewegend beeld waren, dan dacht ik daar misschien anders over. Maar nu denk ik enkel: wat een schatje is Axelle! En wat een geweldig kleedje draagt ze! Heerlijke combinatie van kleuren en prints.

    1. Met geluid erbij zou je daar inderdaad af en toe toch anders over denken ;) gelukkig, meest van de tijd is ze wel echt een schatje, als ze maar genoeg geslapen heeft, wat met heel dat tut-gedoe de laatste tijd niet altijd zo evident is ;)

  2. Goh, Lies, jij bent toch echt wel de Queen van de prachtige Tinny's. Wat een ongelofelijk mooie outfit. We gaan samen eens een keer iets op poten zetten als de Tinny binnenkort wordt geherlanceerd he :-)