Liesellove wordt 3 en geeft weg!

6 mei 2013, dat is ondertussen 3 jaar en 1 dag geleden, startte ik mijn blog op. Het was toen al mijn idee mijn passies te delen, maar ik had geen idee dat het een dergelijke richting zou uitgaan.

3 jaar later schreef ik 551 berichten en beantwoorden jullie die massaal met 8895 reacties. Dat vind ik vele belangrijker dan gelijk welk google-analytics-report. Want ja, naast het feit dat het delen van mijn mama-leven en mijn creatieve spinsels erg belangrijk is geworden voor mezelf, zou ik het niet doen als hier nooit werd gereageerd dus 1000 x dank je daarvoor! Schermafbeelding 2016-05-07 om 08.48.57In die 3 jaar gebeurde er veel, we hadden onze eigen webshop maar namen gas terug, daardoor investeren we nu dubbel zo hard in de blog en doe ik hier eindelijk helemaal waar ik zo lang naar verlangde. Een blog waar ik mijn ei kwijt kan over het moederschap maar ook eentje waar ik kan neerpennen hoe ik naar de wereld kijk en wat ik allemaal uitsteek in die wereld. En logischerwijs blijft het delen van al mijn naaisels en ander creatief gedoe super belangrijk!  De teller van Bloglovin slaat trouwens op 1637 volgers en op Instagram doen we het zelfs nog iets beter: 2158 volgers.

Dit jaar werd er bloggewijs een belangrijke stap genomen: overstappen van blogger naar wordpress. Ik kan het iedereen aanraden. Zie je enigszins op tegen alle instellingen die je zelf moet doen in WordPress? Soms ben ik echt nog een beetje een Informatica-seut, haha!

In de komende maand blik ik hier en daar eens terug op een aantal zaken uit dat 3 jaar bloggen, lanceer ik onze nieuwe plannen (want ja, we zijn nog altijd druk bezig haha) en buig ik me over al dat ‘sociaal gedoe’. Veel leesvoer dus in de maand mei en ik hoop dat u dat plezant gaat vinden. Give Away Fabric Liesellove Voor nu rest me enkel nog een pakje weg te geven, om te vieren dat we 3 jaar bestaan en omdat ik het gewoon nog altijd reuze vind om pakjes weg te geven! Wat je moet doen? Laat hier een reactie na. Volg je Liesellove op Instagram, dan maak je een extra kans! De winnaar maak ik volgende zondag bekend!

Succes alvast en bedankt om me al 3 jaar te volgen en te reageren! It means the world to me! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

166 Comments

 1. Oh wat een super leuke stofjes, daar zouden we hier wel weg mee weten, dus ik duim alvast! Proficiat met je drie jaar bloggen. Ik kijk al uit naar de nieuwe plannen!
  Liefs.

 2. Proficiat met je verjaardag!!!
  Het zien er super leuke stofjes uit!
  ik doe dus graag mee om ze te winnen.

 3. Mooooie stofjes. Zou ik prachtig kleertjes voor mijn meisjes en kraamkadotjes voor het 2de kindje van mijn stiefbroer kunnen van maken

  En gefeliciteerd met 3 jaar een prachtife blog!!!
  XxX

 4. 3 jaar al… Wauw. Wat vliegt de tijd! Net zoals onze kleine meid, die lijkt gisteren pas geboren en is nu ook al 3. Blij dat ik het naaien ontdekt heb sinds zij er is. En met het naaien ook jou leuke blog. Doe zo verder! 🙂

 5. Proficiat!
  Als mama en naaister volg ik je op de voet.
  Mooie stofjes dus ik waag mijn kans
  Doe zo verder…

 6. Bezig bijtje ben jij. Soms heb ik het idee dat jij doet wat ik nooit zou durven. Geniet ervan, ik geniet langs hier wel mee. Gefeliciteerd met je 3j bloggen.

 7. Hieperdepiep hoera! Doe er alsjeblieft nog veel jaren bij want je blogposts zijn echt leuk om te lezen. Ook op instagram maak je anderen warm met je creatieve ideeën, mag je terecht trots op zijn.
  Liefs!

 8. Gelukkige verjaardag ! Altijd leuk voor nieuwe inspiratie. En ook leuke stofjes te winnen ♡ Ik waag dus mijn kans(je).

 9. Gefeliciteerd met drie jaar bloggen. In eerste instantie ben ik op je blog terecht gekomen omdat ik de naam liesellove zo leuk vond. Nu volg ik al enkele tijd op regelmatige basis 🙂 op naar de volgende jaren!

 10. Ik Ben altijd blij als er een icoontje begint te plinken op men telefoon, dat je weer een nieuw bericht gepost hebt. Met dezelfde creatieve interesses en kinderen van dezelfde leeftijd, lees ik graag wat jou allemaal bezighoudt. En ik ben vaak vol bewondering over alles wat jij gepresteerd krijgt. Superwoman!! En wat een mooi kadootje! Wil ik wel winnen!

 11. Gelukkige verjaardag. Super om te zien dat iemands droom en passie een echt succes wordt/ al drie jaar is. Proficiat!

 12. Proficiat!!! Nog heeeeeeeel veel creatieve en inspirerende jaren toegewenst. Dank voor alle kijkjes in jouw keuken tot nu toe. Met de stofjes zou ik wel raad weten voor zoonlief, die heeft nog wat tegoed.

 13. Gefeliciteerd met je jubileum. Ondanks dat mijn kinderen al ouder zijn, lees ik je blogs met veel plezier! En prachtige stofjes, daar wil ik ook wel een kansje op wagen. Ik volgde je al op instagram

 14. Gefeliciteerd met he blogverjaardag. Ik hoop dat je nog lang doorgaat met bloggen want ik houd van jouw (h)eerlijke schrijfstijl.

 15. Wat ben ik blij dat jij bent beginnen bloggen anders had ik jou nooit leren kennen! Door jouw blog heb ik er een keigoeie BBF (Best Blog Friend) bij! Proficiat meid, doe zo verder! En ik waag ook graag mijn kansje om dat pakje te winnen!

 16. Dag lieverd. Eerst en vooral een dikke proficiat met jouw 3 jarige blog. Zodra ik in mijn mailbox merk dat er nieuws is van jou, haast ik me om het te lezen. Jouw blog is zo divers en ondanks ons leeftijdsverschil , zo herkenbaar. Het is telkens een rustpunt in de drukte rondom ons.
  Ik kijk reikhalzend uit naar het nieuws dat je voor ons hebt. Maar voor nu zou ik dolgraag dit pakket stoffen winnen ?. Ik wens jou alle goeds en wacht geduldig op onze date ?.
  En dat ik je op ig volg, dat weet je.
  Liefs xxx

 17. Ik ben blij dat je je ei kwijt kan in je blog. Ik lees telkens met veel plezier je posts en hoop dat er nog vele zullen volgen 🙂

 18. Gelukkige verjaardag!
  Ik ben nog niet zo lang in naailand, dus ik heb vooral het laatste jaar meegelezen, maar liesellove was een van de eerste blogs die ik volgde!
  Ik doe graag mee voor het pakje, leuke stofjes 🙂

 19. Van harte gefeliciteerd met je 3 jarig jubileum!! Ontzettend leuke blog, met leuke ideeën.
  Ik ben volger op insta voor al die leuke inspiratiefoto’s.
  Een zwart-wit stofje winnen zou geweldig zijn! Kan ik mooi aan de slag voor mijn zoontje, hij heeft alles in het thema zwart-wit.

  Nog vele jaren erbij met je blog, ga zo door!

 20. Hiephiephiep voor Liesellove en voor jou!!! Blij met jouw blog, je foto’s en met jou als vriendin ;-).
  En dat pakje wil ik héél graag winnen :-):-):-)

 21. Ik verklaar hierbij plechtig dat ik zeer graag jouw pakje in mijn richting zou zien uitkomen. Proficiat met je blogverjaardag! Ik ben al die tijd met veel plezier komen lezen en hoop dat nog lang te mogen blijven doen !

  ( ps : en ik volg je ook via IG )

 22. Proficiat! Ik volg met veel plezier jouw blog.
  Mooie stofjes ook, dus bij deze een lotje voor mij alsjeblief!
  Veel succes ook in de toekomst met de nieuwe plannen!

 23. Proficiat met je blogverjaardag! Het is altijd fijn om de verhalen van andere mama’s en naaisters te lezen, dus doe er nog maar wat jaartjes bovenop! Voor die stofjes is er (lees: maak ik) wel plaats in mijn stoffenkast.

 24. Onze kinderen zijn even oud waardoor ik me vaak herken in jouw verhalen. Ik lees graag mee en laat me graag door jouw naaisels inspireren!

 25. Proficiat hoor met de jarige leuke blog. Het is altijd leuk om te lezen. De stofjes zijn zo tof dat ik zeker graag meedoe.
  Groetjes
  Doortje

 26. Een unieke kans om alsnog een liesellove stofje in voorraad te krijgen! Ik Doe graag mee!
  En van harte proficiat, jouw Vertelsels worden hier hard gesmaakt…

 27. Proficiat met je jarige blog!En ik waag graag een kansje voor die leuke stofjes 😉 Verder ben ik ook erg benieuwd wat je nieuwe plannen gaan zijn!

 28. Joepieeeee! Gelukkige blogjaardaaaaag!!! 🙂 Dat er nog vele jaartjes mogen volgen! Ik doe ook graag mee aan je verjaardagsloterij 😉

 29. Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog. Blijft leuk om te lezen wat je doet of bezighoudt. Met stofjes gekocht in jullie webshop heb ik al mooie dingen genaaid. Er liggen nog stofjes te wachten op het perfecte project. Maar hier zie ik ook al mooie dingen in, een tas of eindelijk die opbergmandjes voor de kinderen…!

 30. Proficiat! Ik hoop dat er nog vele jaren volgen!
  Ik lees al 3 jaar met plezier mee: oorspronkelijk voor de naaisels, maar nu ook voor de mama-stukjes! Onze kindjes zijn ongeveer even oud (hier een meisje van 2j3m en een jongen van 8m) en ik herken mezelf in wel eens in jouw verhalen.
  Ik doe ook graag mee voor de stofjes ? en ben instagram – volger!

 31. Een dikke proficiat! Eerst en vooral voor je 3 jaar. Maar ook zeker voor je blog… Steeds fijn om ideetjes op te doen!
  De stofjes zouden leuk zijn om iets voor mijn kids te maken!

 32. iep iep oera! Ik volgde je eerst op instagram & zo kwam ik ook op je blog terecht… Keep up the good work! Enne over dat pakketje stof: yezzzz pleazzze !

 33. Van harte proficiat met je derde blogveejaardag! Hopelijk mag je blog nog heel veel kaarsjes uitblazen, want ik vind het leuker dan een tijdschrift of iets dergelijks lezen!
  Hieperdepiep hoeraaaaa!
  (En stilletjes hoop ik dat ik eens iets mag posten over wat ik met de stofjes maakte! Ik zie al die lang uitgestelde tas,…€

 34. Zo’n mooie stofjes, daar waag ik mijn kans voor. Hoor graag meer over wordpress, twijfel om zelf te beginnen bloggen omdat het technische aspect mij wel afschrikt. Wie weet ooit wel eens…

 35. Zoveel moois op drie jaar! Proficiat alom! En een virtuele zwart-wit verjaardagscake jouw richting uit, een beetje in de hoop kans te maken op het pakketje zwart-wit. Bravo!

 36. Gefeliciteerd! 3 jaar alweer! En wat lief dat jij dan kadootjes weggeeft! Blijf lekker zo schrijven.

  Groetjes Katja

 37. Een trouwe volger, maar nog nooit gereageerd. Proficiat met je verjaardag.
  Ik mag van mezelf voorlopig geen nieuwe stofjes meer kopen, maar gewonnen stofjes tellen niet :-).

 38. Altijd verschijnt er een glimlach op mijn gezicht als ik je blog lees, zo herkenbaar… Eindelijk een mama die eerlijk is over het leven met kinderen!

 39. Whoop whoop… We maken er een feestje van voor je 3e blogverjaardag! En ik daarna hopelijk aan mijn naaimachine! ???

 40. Leuke blog die ik al een tijdje volg. En blijf volgen. Natuurlijk doe ik mee voor een verjaardagcadeautje! Ik wens je nog veel plezier aan je schrijfsels. En meteen de volgers ook.

 41. Ik lees nog niet zo heel lang mee maar vind het telkens fijn om te zien wat voor creatiefs je weer hebt gedaan of lezen waar je als moeder voor staat/wil staan! Hieperdepiep voor de drie jaar!!!

 42. Proficiat! Ik volg (ook op instagram) je van bij het allerbegin en doe dat nog steeds met plezier! Ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe plannen alleszins …

 43. Superdikke proficiat! Ik lees je blog ook al een hele tijd, kocht stofjes bij jou maar vind het vooral leuk om herkenbare verhalen te lezen en tips. Dankjewel dus ook 🙂 Oh ja en ik waag ook een kansje voor dat mooie pakje!

 44. Proficiat met je 3e blogverjaardag.
  Zelf blijf ik voorlopig toch bij blogger. Eindelijk een .be website met blog en website in een jasje dat mij aanstaat. Misschien overtuig je je me nog. Maar voorlopig blijf ik bij het oude vertrouwde.
  Veel schrijfplezier nog.

 45. Proficiat!! Ik volg je al van je beginjaren en lees elke keer met plezier wat je te vertellen hebt. Ik ben ook blij dat je je weg wat terug gevonden hebt en meer blogt 🙂 Ik hoop natuurlijk ook te winnen! (ik volg ook via instagram)

 46. Heel erg gefeliciteerd met de verjaardag van je blog! Als fulltime werkende mama van twee is het leuk om jouw avonturen te lezen. Vaak oh zo herkenbaar! Doe zo verder! En ondertussen ding ik maar al te graag mee naar jouw pakketje 😉

 47. Proficiat seg! Echt reden voor een feestje! 🙂
  Ik kwam al een tijdje sporadisch eens lezen. Als ik via een linkje hier terechtkwam…
  Maar sinds je “oorlog in mijn hoofd” bleef ik plakken. Een post die me écht raakte, want zo herkenbaar. Sindsdien kom ik vaker langs en blader door je archief om nog meer leuke dingen te ontdekken.
  Doe zeker zo verder want je doet het met passie, dat spat ervan af!

 48. Hiperdepiperdepip hoera voor je fijne blog! Benieuwd nat je nieuwer plannen en kandidaat winnaar voor die mooie stofjes 🙂

 49. Proficiat alleszins!!! Ik hoop dit over 3 jaar ook te kunnen schrijven 🙂 Super wat je in die tijd bereikt hebt! En wat een zalig pakje stoffen, dat zou hier meer dan welkom zijn 😉

 50. Al heel wat bereikt op die drie jaar. Super proficiat! En ik ben super benieiwd naar jullie nieuwe plannen!

 51. Helemaal top! De blog, de stofjes, de creatieve ideeën en eigen kijk op de grote en kleine wereld! De stofjes passen al zeker in mijn kleine wereld 🙂

 52. Ik ben jouw blog eerst beginnen volgen omdat ik stofjes bij je kocht, en later kwam daar instagram bij, wat ik dan weer heel tof vond/vind is dat we op hetzelfde moment zwanger waren, beiden een jongetje kregen en exact 1 maand schelen in leeftijd 😉

 53. Gelukkige blogverjaardag! Ik lees graag jouw verhalen, zowel over de creatieve naaisels als over de kinderen!
  Benieuwd wat jullie plannen zijn…

 54. Waw super al drie jaar. Ik ben nog maar een paar maand bezig met Jade in Belgium ? Ik hoop dat je het nog heel veel jaren blijft verder doen want vind het super om nieuwe dingen te lezen op je blog ? En zou heel leuke dingen maken met deze supermooie stofjes in mijn favoriete kleuren…

 55. Amai nog maar 3 jaar het lijkt alsof je al veel langer bij mijn BLOGLOVIN hoort ☺ Doe maar lekker verder met bloggen dan is mijn me-time alvast goed besteed!

 56. 3 jaar alweer, proficiat!!!
  Ongeveer 3 jaar geleden zag ik jou bij Sofie denk ik. Ik vond je toen al erg enthousiast en gedreven en een mooi voorbeeld. Nu 3 jaar verder blijf je inspireren.
  Doe zo verder meid.
  En zen give away met zo’n meuke stofjes, we are in! 🙂

 57. Hieperdepiep hoeraaaa!!! Een blog die fijn is om te lezen met foto’s die leuk zijn om naar te kijken!
  Wat een mooie stofjes!

 58. Wat gaat de tijd toch snel!
  Elk bericht wordt m plezier gelezen… jij schrijft als de beste!

  Stofjes winnen…doe ik maar al te graag want de kids groeien als kolen 🙂

 59. Gelukkige verjaardag, Gelukkige moederdag. Ik volg je blog al een dik jaar en sinds vandaag fleur je ook mijn instagram op. Super veel respect voor je keuzes. Werken, mama zijn en een eigen zaak hebben is in onze maatschappij zoveel makkelijker te zeggen dan werken, mama zijn en een goede relatie hebben. En toch s het zoveel belangrijker dat je gelukkig bent dat dat je allerlei prestaties kan oplijsten. Hoedje af 😉

 60. Wat vliegt de tijd snel. Het is altijd tof om je creaties te bewonderen en als inspiratie te gebruiken. Ik hoop dat ik op een dag aan een derde van jouw volgers kom. 😉
  Het zijn hele mooie stofjes die je weggeeft en ik waag graag mijn kans om eens een give-away te winnen. Hihi.

 61. Proficiat! Met al je blog-avonturen en al de avonturen naast het bloggen natuurlijk.
  Hoop dat je er nog vele jaren bij doet, want ik haal hier heel veel inspiratie 😉
  Vanaf nu volg ik dus ook op instagram!!!

 62. Hoera!! Gefeliciteerd!
  Ik volg je trouw en hoop dat je nog heel lang zal bloggen.
  Mooie stofjes ook weer! Ik waag mijn kansje.

 63. Ook via deze weg een dikke proficiat! Ik denk dat ik je bijna vanaf het begin volgde en dus heel de beweging mee heb kunnen volgen, waarvoor dank.

 64. Ik volg je nog niet zo lang maar wel met veel plezier ook al ben ik zelf lang niet zo creatief en handig als jij. Proficiat met de drie verjaardagskaarsjes die jouw blog al mag uitblazen. Ik doe alvast hard mijn best om het ook zo lang vol te houden.

 65. Wat een leuke giveaway! Ik lees je blog altijd met veel plezier. Het is allemaal heel nuchter, zonder verbloemen en met aandacht voor genieten. Proficiat!!

 66. Wauw ! Proficiat al 3 jaar. Ik ben zot van naaien en kwam zo bij je terecht. Maar intussen lees ik ook heel graag mee over het moederschap en alles wat erbij hoort. Ik kijk al uit naar de volgende post!

 67. Ooooh dat zou een mooie aanvulling zijn op de zwart-witte babycadeautjes die ik voor m’n vriendinnetje aan het maken ben!
  Ik geniet van je toffe blog!

 68. Nogmaals gefeliciteerd met je 3 jarige blog. Ik volg je een tijdje en lees graag je blogs. Ik heb sinds kort een naaimachine en deze stofjes zouden super staan op mijn dochtertje die bijna 1 wordt (snik!)

 69. Prachtig die zwart-wit stofjes ! Gefeliciteerd met je ver jaardag en doe er nog maar heel wat jaartjes bij !

 70. Ikwil ook graag meedoen. Heb altijd al genoten van alles wat je hier toont, vertelt en deelt.
  Graag nog veel meer dan 3 jaar erbij aub!
  En die stofjes kan ik best ‘gebruiken’ 😉
  Dankjewel voor alles!

 71. Ik kijk uit naar nog vele jaartjes extra!! Proficiat!
  En voor de stofjes doe ik ook graag mee, zwart wit stofjes heb ik nu nog niet in mijn collectie 🙂

 72. Proficiat! Ik lees altijd graag mee op jouw blog. Al die verhalen, dat is al een cadeau op zich ook al doe ik graag mee voor die mooie stofjes.

 73. Proficiat met je 3jarige blogbestaan! Het zou leuk zijn om de stofjes te winnen, dan kan ik eindelijk die naaimachine eens gebruiken 😉 x

 74. hieper de piep , ik vind het altijd zeer leuk om je blog te volgen. Heb door jou ook wel gritere naaikriebels gekregen. Ik ga nog eens wagen op stof, kwestie om nog eens een strandtas te kunnen maken met de zomer in het vooruitschiet ! Veel succes verder met al je projecten!

 75. Een dikke proficiat met je blogverjaardag! Ik kijk al uit naar je plannen!
  Ik doe graag mee voor de stofjes, dank je voor de wedstrijd!

 76. Ik lees je blog altijd weer met een glimlach. Ze is zo herkenbaar. De kinderen hier zijn ondertussen al wat ouder, maar ik kan me bij jouw berichtjes alles zo weer voor de geest halen. Leuk.
  Proficiat met je verjaardag.
  En wie wint er nu niet graag stofjes:)

 77. Ik volg je blog al vanaf het begin… dus een trouwe volger 🙂 Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Doe zo zeker verder, vindt het leuk om jouw berichtjes te lezen..
  De stofjes zijn héél welkom hier, gezien minispruit 2 op komst is en ik terug naaikriebels heb om wat leuke dingen voor de baby te maken 🙂
  Fingers Crossed!

 78. Altijd leuk om jouw blokjes te lezen. Als mama en naaister … oh is leuk om te lezen dat het overal wel iets is hihihi en niet alleen hier ?… beetje inspiratie opdoen en jaloers op die super vlugge jongen van jou ???. pakketje winnen? Euhmmm ja graag natuurlijk

 79. Dikke proficiat met de verjaardag van je super leuke blog! Ben benieuwd naar de komende drie jaren (en nog vele jaren verder ?). De stofjes zijn super leuk! Ze zouden hier wel een projectje vinden!

 80. Proficiat met je blogverjaardag!! Van mij mag je er nog verschillende jaartjes bij doen! De stofjes vind ik heel mooi, ik kan er dus zeker iets mee doen ;)!

 81. Wat een mooie give-away, en wat een mooi blog heb je in die 3 jaar opgebouwd! Proficiat en hopelijk mogen er nog veel schrijvende jaren volgen!!!☺️

 82. Gefeliciteerd! Ik lees je blog graag! Ga zo door. En ik ben altijd blij met een kansje om iets te winnen 😉

 83. g e f e l i c i t e e r d ! ! ! Ik lees al geruime tijd met je mee en volg je ook al op instagram… Je dagdagelijkse bekommernissen vind ik leuk om te lezen. Je brengt vaak een glimlach op mijn gezicht. En die stofjes: daar zou ik zeker niet neen tegen zeggen 😉

 84. Ik ben al meer dan 2 jaar een trouwe (maar stille) volger. Blijf zo verder doen (ik geniet vooral van je naaisels en mama-ervaringen, dikwijls zo herkenbaar) !! En dat stoffenpakketje zie ik wel zitten…