lieselloveshappythings

Fotografie-uitdaging tournée minder gal

Naar aanleiding van Tournée minder gal, beloofde ik jullie om daaraan wederom een fotografie-uitdaging te koppelen. Dingen in beeld proberen brengen, helpt mij nu éénmaal om de schoonheid van het leven te zien. Ik deed dat vorig jaar bewust de eerste keer met #happythings2017. Deze keer bedacht ik 30 thema’s om de komende periode als inspiratie te gebruiken. Elke dag een andere invalshoek om op zoek te gaan naar schoonheid.

lieselloveshappythingsNaar datgene waar je dankbaar voor bent of datgene wat je bijna als vanzelfsprekend neemt. Ok, het heeft niet direct te maken met minder klagen maar focussen op mooie dingen helpt daar misschien onrechtstreeks heel erg in.

Ik weet nog niet helemaal hoe ik het ga aanpakken. Om het overzicht te bewaren vermoed ik dat ik het lijstje zal volgen, maar het kan ook door elkaar. Alle dertig foto’s probeer ik uiteindelijk ook op de blog te zwieren. Tussentijdse resultaten vallen natuurlijk te spotten op Instagram, misschien zelfs allemaal.

Goesting om mee te doen? Laat het mij dan weten en post onder #lieselloveshappythings en nu nog één avond zagen en dan niet meer hé… haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 reacties

  1. Hey, ik daccht eerder om alles wat me ergernis geeft te fotograferen….en er niet over te klagen. Andere invalshoek…mss een iddetje vooe een volgende blog ?