Wanneer Compagnie M. op zoek is naar testers, ben ik altijd reuzeblij als ik geselecteerd word. Voor zij die het nog niet wisten: Marte maakt fantastische patronen met een bijzondere goeie werkbeschrijving. Een eer was het dus om de ‘Lotta Skirt’ te mogen testen. Door mijn ‘digital detox’ was ik te laat met het doorsturen van foto’s maar ik laat jullie toch graag het resultaat zien!
lotta skirt
Het patroon zit in een wip in elkaar, de maat is zoals het moet zijn en het draagcomfort is groot! Bij het maken van de lotta skirt, twijfelde ik even of al dat gerimpel wel goed zou doen aan mijn model. Maar zoals je zelf kan oordelen (hopelijk toch) maakt deze rok mij niet dikker. Het zal voor het eerst in mijn leven zijn dat ik een gerimpelde rok kan dragen zonder er als een ballon uit te zien.
lotta skirt
Ik koos voor een canvasstofje dat ik meebracht uit Thailand. Door het zwart/wit kan ik deze rok eindeloos combineren, winter en zomer! I love it! Echt helemaal fan van deze rok.
Kijk snel voor meer info over het aankopen van het patroon Lotta Skirt bij Compagnie M. Tijdens de lancering van het patroon krijg je trouwens een mooie korting! De moeite waard dus!
Patroon: Lotta Skirt door Compagnie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

22 reacties

  1. Schoon! Heb hier ook al zitten lonken naar dat patroontje! Blijkbaar is het dus de moeite om aan te schaffen… Draagt dat gemakkelijk zo'n canvas? Ik heb altijd schrik dat dat zo stijf zal staan.

  2. Ik dacht ook altijd dat rimpelrokjes 'verdikten', maar voila, het tegendeel is bewezen! Ik heb het patroontje ook al in mijn bezit en jouw foto's hebben me over de streep getrokken om er ook aan te beginnen:-)