Lotta voor Axelle (Pin it & Make it #12)

IMG_0477 (1)IMG_0478 (1)Het naaien staat hier op een lager pitje. Ziektekiemen vierden hoogtij in ons leven en vorige week leefde ik op automatische piloot. De vele plannen in mijn hoofd konden niet tot uitvoering gebracht worden. Op zo een momenten ben ik dan ook dankbaar voor gratis een eenvoudige patroontjes. Simpele naaisels die voor ontspanning zorgen en de hersenspinsels even stop zetten. 
IMG_0403 (1)Lotta Rok Emma & Mona LieselloveAxelle kreeg dus een nieuw rokje! Eentje in tricot dat heel snel in elkaar zit. Wij in blogland (en naailand tout court) hebben geluk dat zij dit patroontje online plaatste! Dat er nog meer zullen volgen deze zomer dat staat nu al vast. Het enige wat ik anders deed was een zoom van twee centimeter, maar dat zijn details nietwaar? 
IMG_0419 (1) Lotta Rok Emma & Mona LieselloveHet stofje haalde ik bij Pieke Wieke op het Stoffencircus. Oorspronkelijk kocht ik het voor Baptiste maar toen ik op zoek waar naar een perfect stofje voor de Lotta rok veranderde mijn plan. Ah, ik vind zeker en vast nog genoeg stofjes voor Baptiste… 
IMG_0458 (1) Lotta Rok Emma & Mona LieselloveEn op de foto’s ben ik verliefd… mijn meisje, die zot is van haar speldje in haar haartjes, die zonder enig probleem poses aanneemt en gek doet voor de camera en die vooral superschattig is met het rokje. Vinden jullie dat ook? haha
IMG_0462 (1)Lotta Rok Emma & Mona LieselloveP.s.: het rokje naaide ik als twaalfde pin-project maar kwam vorige week door de alom gekende omstandigheden niet op de blog.

Stof: Tricot Mister Cat Oker bij Pieke Wieke
Patroon: Lotta Rok bij Emma en Mona
T-shirt bij H&M & vestje bij Zara
Kniekousen bij Kousen & Karton 
Schoenen Converse bij Kid 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Comments

  1. Wat een prachtige Lotta rok, helemaal top! De foto’s zijn ook van supermooie kwaliteit. Het doet er mij aan denken dat ik best ook mijn foto’s eens buiten neem. Veel mooier!

    1. His standup tours are good, but nobody outside of Canada has bought his albums/DVDs. Look at the Nielsen numbers for Red, White, and Brown. Thr7#&821y;ee paltry.

  2. Ik zette ook al de schaar in dit geweldige stofje… ze staat er trouwens prachtig mee, met haar outfit! <3 voor Axelle!