Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Lotte Martens Winterblogtour: een feestjurk!

30 december 2016

Lotte Martens Winterblogtour: een feestjurk!

30 december 2016

Lotte Martens Lotte Martens

Naaien staat hier tegenwoordig op een laag pitje. Ik weet niet wat het is maar ik was eventjes mijn goesting kwijt. Verder had ik ook het gevoel dat wat ik ook deed, het altijd gedoemd was om te mislukken. De naaimachine begon dus langzaamaan te bestoffen. Maar toen kwamen de feestdagen eraan en een uitnodiging van Lotte Martens om deel te nemen aan haar winterblogtour.

Mijn oog viel onmiddellijk op de Tarda Jersey 01. Perfect voor een jurk voor mezelf, een zwangerschapsjurk dan nog wel. Eens in mijn brievenbus was ik nog enthousiaster want het was werkelijk eeuwen geleden dat ik nog eens zo een schone stof voor mezelf vond. Dat de kwaliteit subliem is, de tricot als boter verwerkt en de stof streelzacht is om te dragen maakt dat ik mijn enthousiasme voor het naaien na twee maanden eindelijk terugvond. Kijken naar foto’s van mezelf vind ik echter moeilijk. De derde zwangerschap tikt nogal aan in kilo’s. Het grote voordeel is echter dat ik deze jurk achteraf ook nog kan dragen, hopelijk in een dan iets strakker lijf, haha. 
Lotte Martens Lotte Martens Lotte Martens

Dat de kwaliteit subliem is, de tricot als boter verwerkt en de stof streelzacht is om te dragen maakt dat ik mijn enthousiasme voor het naaien na twee maanden eindelijk terugvond.

Verder had ik geluk want uit de rest stof, kon ik nog een bijpassende jurk voor Axelle maken. Ik maakte wederom de succesvolle combinatie tussen Billie van Zonen 09 en Tinny van StraightGrain. Supersimpel om te maken. Bovendien ook nog eens snel klaar en een topresultaat, al zeg ik het zelf. En zo konden we Kerst inzetten met twinning outfits, en zo zullen we ook het nieuwe jaar inzetten. 
Lotte MartensLotte MartensLotte Martens

De Tarda Jersey 01 vind je o.a. bij De Stoffenkamer aan €25/meter (en met een stofbreedte van 190 cm.)

15 Comments

 • Eefje 30 december 2016 at 08:01

  Heel mooi! Ik had met mijn zwangerschap bijna 9maanden geen zin om te naaien, maar eens het kind geboren was was de zin er snel terug, helaas was de tijd dan weer verdwenen…

 • Paulien 30 december 2016 at 09:04

  Wat een prachtig kleedje! Is dat de bekende burda? Bij mijn tweede waren er toch ook 8 kilo’s meer bij als bij het eerste. Ik hou mijn hart vast moest er een derde komen 😉

 • Anne 30 december 2016 at 09:13

  Mooie jurk in een mooie stof!
  Vroeger vond ik dat twinning niets, maar zelf betrap ik me er nu regelmatig op. Het is toch erg leuk iets met je dochter te delen.
  Bij mij zijn de kilo’s helaas ook veel enthousiaster dan bij de vorige twee…. hopelijk verdwijnen ze ook weer! Opmerkingen als, ‘laatste loodjes zeker?’ bij 25 weken helpen daar niet echt bij ;(
  Ik houd het er maar op dat je met 3 kleintjes vast genoeg verbrand en rond rent om weer snel van de kilo’s af te zijn!!

 • withlovebyeva 30 december 2016 at 10:15

  Superleuk, die twinning! En je bent prachtig Lies, wees gerust 🙂

 • Annick @ MinnieMie 30 december 2016 at 10:48

  Wauw, heeeeeel mooi! Ik heb die stof ook en ging exact hetzelfde doen 🙂 x

  • Liesellove 30 december 2016 at 12:53

   Ook twinning? Want hier was dat niet gepland eerder een geluk met de overschot 🙂 benieuwd naar uw resultaat 🙂

 • Daisy 30 december 2016 at 11:36

  Super mooi en prachtige foto’s!

 • Vlijtig Liesje 30 december 2016 at 14:32

  Ik houd van tricot! Deze jurk lijkt me heerlijk zitten!

 • TinneV (NaaiSGerief) 30 december 2016 at 14:47

  Jullie stralen beiden in je jurk. Mooi!

 • Mamavantweeblog 30 december 2016 at 17:12

  Wauw wat mooi! Twinning=winning!

 • Catherine - MamC 30 december 2016 at 17:51

  Niet twijfelen, echt mooi hoor!

 • Niki van de Ven 30 december 2016 at 18:12

  Ontzettend mooi!!

 • Joke (The Needle Of Choice) 31 december 2016 at 10:03

  Zo mooi assorti! De nieuwe Lotte Martens stofjes zijn echt streelzacht, ik ben ook verkocht!

 • bijsaramsades 2 januari 2017 at 05:05

  staat je echt goed
  gelukkig nieuwjaar

 • Jo Chapeau 10 januari 2017 at 13:38

  Zalig, die foto’s samen !

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×