Lotte Martens Lotte Martens

Naaien staat hier tegenwoordig op een laag pitje. Ik weet niet wat het is maar ik was eventjes mijn goesting kwijt. Verder had ik ook het gevoel dat wat ik ook deed, het altijd gedoemd was om te mislukken. De naaimachine begon dus langzaamaan te bestoffen. Maar toen kwamen de feestdagen eraan en een uitnodiging van Lotte Martens om deel te nemen aan haar winterblogtour.

Mijn oog viel onmiddellijk op de Tarda Jersey 01. Perfect voor een jurk voor mezelf, een zwangerschapsjurk dan nog wel. Eens in mijn brievenbus was ik nog enthousiaster want het was werkelijk eeuwen geleden dat ik nog eens zo een schone stof voor mezelf vond. Dat de kwaliteit subliem is, de tricot als boter verwerkt en de stof streelzacht is om te dragen maakt dat ik mijn enthousiasme voor het naaien na twee maanden eindelijk terugvond. Kijken naar foto’s van mezelf vind ik echter moeilijk. De derde zwangerschap tikt nogal aan in kilo’s. Het grote voordeel is echter dat ik deze jurk achteraf ook nog kan dragen, hopelijk in een dan iets strakker lijf, haha. 
Lotte Martens Lotte Martens Lotte Martens

Dat de kwaliteit subliem is, de tricot als boter verwerkt en de stof streelzacht is om te dragen maakt dat ik mijn enthousiasme voor het naaien na twee maanden eindelijk terugvond.

Verder had ik geluk want uit de rest stof, kon ik nog een bijpassende jurk voor Axelle maken. Ik maakte wederom de succesvolle combinatie tussen Billie van Zonen 09 en Tinny van StraightGrain. Supersimpel om te maken. Bovendien ook nog eens snel klaar en een topresultaat, al zeg ik het zelf. En zo konden we Kerst inzetten met twinning outfits, en zo zullen we ook het nieuwe jaar inzetten. 
Lotte MartensLotte MartensLotte Martens

De Tarda Jersey 01 vind je o.a. bij De Stoffenkamer aan €25/meter (en met een stofbreedte van 190 cm.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 reacties

  1. Heel mooi! Ik had met mijn zwangerschap bijna 9maanden geen zin om te naaien, maar eens het kind geboren was was de zin er snel terug, helaas was de tijd dan weer verdwenen…

  2. Wat een prachtig kleedje! Is dat de bekende burda? Bij mijn tweede waren er toch ook 8 kilo’s meer bij als bij het eerste. Ik hou mijn hart vast moest er een derde komen ;-)

  3. Mooie jurk in een mooie stof!
    Vroeger vond ik dat twinning niets, maar zelf betrap ik me er nu regelmatig op. Het is toch erg leuk iets met je dochter te delen.
    Bij mij zijn de kilo’s helaas ook veel enthousiaster dan bij de vorige twee…. hopelijk verdwijnen ze ook weer! Opmerkingen als, ‘laatste loodjes zeker?’ bij 25 weken helpen daar niet echt bij ;(
    Ik houd het er maar op dat je met 3 kleintjes vast genoeg verbrand en rond rent om weer snel van de kilo’s af te zijn!!